/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pæremarmelade - med eller uden skræl?
Fra : Heidi


Dato : 29-08-09 09:12

Jeg skal til at lave pæremarmelade, da vi har fået en masse små gode
pærer fra familien, og jeg må indrømme at jeg helst vil undgå at skulle
skrælle dem alle sammen. Hvordan bliver marmeladen mon hvis skrællen er
med?

--
Heidi


 
 
Heidi (29-08-2009)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 29-08-09 12:58

Heidi wrote:
> Jeg skal til at lave pæremarmelade, da vi har fået en masse små gode
> pærer fra familien, og jeg må indrømme at jeg helst vil undgå at
> skulle skrælle dem alle sammen. Hvordan bliver marmeladen mon hvis
> skrællen er med?

Nå det er lidt lige meget nu, for jeg gik i gang uden at skrælle dem.
Har lavet første i gryde som opskriften angav (gav dem så lige en tur
med stavblenderen, da jeg ikke rigtig syntes de ville koge ud), og det
tyder godt nok på at blive en sød omgang. Så nu prøver jeg at lave 2.
portion i bagemaskinen, da den også har et marmeladeprogram, med noget
mindre sukker

--
Heidi


Linde (29-08-2009)
Kommentar
Fra : Linde


Dato : 29-08-09 14:26


"Heidi" <nospam@hejdi.dk> skrev i meddelelsen
news:4a9917c3$0$326$14726298@news.sunsite.dk...
> Heidi wrote:
>> Jeg skal til at lave pæremarmelade, da vi har fået en masse små gode
>> pærer fra familien, og jeg må indrømme at jeg helst vil undgå at
>> skulle skrælle dem alle sammen. Hvordan bliver marmeladen mon hvis
>> skrællen er med?
>
> Nå det er lidt lige meget nu, for jeg gik i gang uden at skrælle dem. Har
> lavet første i gryde som opskriften angav (gav dem så lige en tur med
> stavblenderen, da jeg ikke rigtig syntes de ville koge ud), og det tyder
> godt nok på at blive en sød omgang. Så nu prøver jeg at lave 2. portion i
> bagemaskinen, da den også har et marmeladeprogram, med noget mindre sukker
>

Hvordan er det så med skrællerne på?

Mvh
Linde


Heidi (29-08-2009)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 29-08-09 16:34

Linde wrote:
>
> Hvordan er det så med skrællerne på?

Faktisk rigtig godt. Selvom jeg blendede blandingen let, så giver
skrællerne stadig en flot grøn farve, og de giver også lige lidt bid når
man spiser den, så det vil jeg ikke være bange for at gøre igen.

At opskriften så lige skal justeres smagsmæssigt er noget helt andet,
som ikke er skrællernes skyld

--
Heidi


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste