/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Bagte rabarber, rødvin, mynte~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 20-08-09 20:21

Kære alle!

Sæsonen blev lang i år. Årets første rabarber nød jeg på Fyn i midten
af april. Nogle af de sidste blev spist i løbet af sidste uges
sommerferie i Karrebæksminde.

På Falsled Kro indgik syltede rabarber samt rabarbersorbet i forening
med en hvid chokolademousse på nøddebund, dryp af en
kirsebærsaftreduktion, en sprød tuile, akkompagneret af pistacieis og
pistaciecrumble. Sommerferiemad synes jeg med fordel kan laves lidt
mere simpelt.

Rabarber, små, sprøde, røde og fantastisk smagfulde -- bagt i et godt
stykke tid i rødvin sammen med rørsukker, frisk mynte og lidt
stjerneanis.

Creme til...

Billeder og pseudoopskrift her:
http://bergholt.net/gastronomi/bagte-rabarber-m-stjerneanis-mynte-og-creme/


---
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net/gastronomi (Bergholts opskrifter)

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste