Kære alle!
Sæsonen blev lang i år. Årets første rabarber nød jeg på Fyn i midten
af april. Nogle af de sidste blev spist i løbet af sidste uges
sommerferie i Karrebæksminde.
På Falsled Kro indgik syltede rabarber samt rabarbersorbet i forening
med en hvid chokolademousse på nøddebund, dryp af en
kirsebærsaftreduktion, en sprød tuile, akkompagneret af pistacieis og
pistaciecrumble. Sommerferiemad synes jeg med fordel kan laves lidt
mere simpelt.
Rabarber, små, sprøde, røde og fantastisk smagfulde -- bagt i et godt
stykke tid i rødvin sammen med rørsukker, frisk mynte og lidt
stjerneanis.
Creme til...
Billeder og pseudoopskrift her:
http://bergholt.net/gastronomi/bagte-rabarber-m-stjerneanis-mynte-og-creme/
---
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net/gastronomi (Bergholts opskrifter)