Kurt Hansen wrote:
> On Fri, 14 Aug 2009 19:50:31 +0200, Lisbet Overvad Laursen
> wrote:
>> Det der undrer mig, er at der i nye kogebøger ikke står noget
>> om forskellen. Kan man gå ud fra at de temperaturer der
>> angives nu gælder varmluftsovne?
>
> Hvor ømfindigt er det, når det kommer til stykket?
>
> Jeg lurer på, om alle de millioner af opskrifter der findes i
> verden, faktisk er testet ved forskellige temperaturer og
> bage-/stegetider?
>
> Handler det ikke lige så meget om at kigge, prikke, trykke og
> evt. prøvesmage? Gefühl og erfaring tæller vel også med i det
> spil.
>
> I et langt liv i flere forskellige køkkener, har jeg dermed
> også benyttet forskellige ovne. Nogle gamle, nogle nye, men
> ingen af dem steger og bager ens ved samme indstillinger.
Det er jeg med på og har da selv ingen særlige problemer, men for
mindre erfarne kunne det være et (lille) problem. Og jeg troede at
den nymodens elektronik gjorde temperaturerne mere ensartede/sikre.
--
Med venlig hilsen
Lisbet
http://spanskgrammatik.dk