/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bage brød "hele vejen rundt"
Fra : Kurt Hansen


Dato : 10-08-09 18:06

Man ser fra tid til anden italienske og franske brød (flutes, baguetts og
lignende), som er bagt med skorpe hele vejen rundt, altså lige som
oversiden. Hvordan gør man det? Kam koger vel ikke dejen i friture?
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

 
 
søren brix (10-08-2009)
Kommentar
Fra : søren brix


Dato : 10-08-09 21:12

"Kurt Hansen" <kurt@fjerndettetowle.dk> skrev i meddelelsen
news:1fn041mkp9ax$.ncf6jwkc5sr5.dlg@40tude.net...
> Man ser fra tid til anden italienske og franske brød (flutes, baguetts og
> lignende), som er bagt med skorpe hele vejen rundt, altså lige som
> oversiden. Hvordan gør man det? Kam koger vel ikke dejen i friture?
> --


Svar de er sandsynligvis bagt i hærdovn (stenovn) incl tilsætning af damp i
starten og under vejs..

næsten det samme resultat kan nåes i bagerens proffesionelle
varmlufts-damp-ovn, men så skal det også være en ovn der kan "fyres godt op
under "

mvh

Søren


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste