In news:4a7c24f4$0$295$14726298@news.sunsite.dk,
Tove Krieger <missminimiv@privat.dk> typed:
> In
> news:8cbf46fb-5869-41ae-b0cc-dc0be6bce9bd@e34g2000vbm.googlegroups.com,
> Lone <lonekjaer@hotmail.com> typed:
>> Engang var det meget populært med hjertebrød til laksemadder,
>> canapeer og deslige - franskbrød bagt i en "støbeform" således at
>> skiverne udgjorde et fint lille hjerte på omkring 5x6 cm.
>> Er der mon nogen her i gruppen der kunne være behjælpelig med hvor
>> man kan købe sådan en bageform? Gerne en butik i DK eller en webshop
>> i EU? Mvh
>> Lone
>
> Jeg har aldrig hørt om en hjerteform til at bage så små franskbrød i.
> Jeg har derimod selv brugt små hjerteformede udstiksforme, hvor man
> stikker hjerterne ud i franskbrødsskiver (eller andet brød) og bruger
> dem til (som du skriver) små canapéer.
Jeg har lige konfereret lidt med min mand der er udlært som bager for en
menneskealder siden. Han siger, at der dengang fandtes aflange helt lukkede
metalforme, som man kunne bage hjertebrød i. Det var dog ikke noget man selv
kunne bage, man skulle bestille disse brød hos bageren, og derefter skære
dem ud i passende skiver. Jeg tror at det bliver svært at skaffe sådan en
form idag.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats