|
| Hvilken ost var det mon? Fra : Madsen |
Dato : 06-08-09 09:23 |
|
Hej
Var på en cafe for noget tid siden, hvor jeg fik en super ost...et
stort 2 cm tykt stykke på en tallerken stænket med en god olivenolie
og meget fast i det. Jeg snakkede med tjeneren, der sagde at olien
blødgør osten, og at det er noget man normalt gør med den slags oste.
Jeg har glemt hvad det var for en ost, men tænkte der måske var nogen
herinde, der kunne komme med et bud...Det var ikke en parmesan!
Håber I kan hjælpe!
Mvh. Per
| |
Tove Krieger (06-08-2009)
| Kommentar Fra : Tove Krieger |
Dato : 06-08-09 16:43 |
|
In news:9cdf041c-d290-48ee-9280-eeda6e65caad@s31g2000yqs.googlegroups.com,
Madsen <per.madsen@gmail.com> typed:
> Hej
>
> Var på en cafe for noget tid siden, hvor jeg fik en super ost...et
> stort 2 cm tykt stykke på en tallerken stænket med en god olivenolie
> og meget fast i det. Jeg snakkede med tjeneren, der sagde at olien
> blødgør osten, og at det er noget man normalt gør med den slags oste.
> Jeg har glemt hvad det var for en ost, men tænkte der måske var nogen
> herinde, der kunne komme med et bud...Det var ikke en parmesan!
>
> Håber I kan hjælpe!
>
> Mvh. Per
Kunne det mon tænkes at være Mozzarella ?
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats
| |
Kurt Hansen (06-08-2009)
| Kommentar Fra : Kurt Hansen |
Dato : 06-08-09 17:10 |
|
On Thu, 6 Aug 2009 17:42:35 +0200, wrote:
> Madsen skrev:
>>
>> Var på en cafe for noget tid siden, hvor jeg fik en super ost...et
>> stort 2 cm tykt stykke på en tallerken stænket med en god olivenolie
>> og meget fast i det. Jeg snakkede med tjeneren, der sagde at olien
>> blødgør osten, og at det er noget man normalt gør med den slags oste.
>> Jeg har glemt hvad det var for en ost, men tænkte der måske var nogen
>> herinde, der kunne komme med et bud...Det var ikke en parmesan!
>>
>> Håber I kan hjælpe!
> Tove Krieger:
>>
> Kunne det mon tænkes at være Mozzarella ?
> Madsen:
>>
>> og meget fast i det.
Kurt: ?
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen
| |
Jens Bruun (06-08-2009)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 06-08-09 20:02 |
|
"Tove Krieger" <missminimiv@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:4a7af9e1$0$305$14726298@news.sunsite.dk
> Kunne det mon tænkes at være Mozzarella ?
Fnis. Nej, det kunne det ikke tænkes at være.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Emil (06-08-2009)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 06-08-09 23:44 |
|
"Jens Bruun" wrote:
>"Tove Krieger" skrev:
>> Kunne det mon tænkes at være Mozzarella ?
>
>Fnis. Nej, det kunne det ikke tænkes at være.
Hvorfor ikke?
m.v.h. Emil
| |
Pernille Højgaard (06-08-2009)
| Kommentar Fra : Pernille Højgaard |
Dato : 06-08-09 23:58 |
|
"Emil" <emilsen@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse
news:psmm755t0gd7mgtnc9qaingrfg9glrbrcv@4ax.com...
> "Jens Bruun" wrote:
>
>>"Tove Krieger" skrev:
>>> Kunne det mon tænkes at være Mozzarella ?
>>
>>Fnis. Nej, det kunne det ikke tænkes at være.
>
>
> Hvorfor ikke?
>
>
> m.v.h. Emil
Er Mozzarella ikke normalt en blød ost? Jeg kender den ihvertfald kun som
blød.
VH Pernille
| |
Emil (07-08-2009)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 07-08-09 01:38 |
|
"Pernille Højgaard" <ph@praxis.invalid> wrote:
>Er Mozzarella ikke normalt en blød ost? Jeg kender den ihvertfald kun som
>blød.
Jo, det er en friskost.
Jeg fjumrede lidt rundt i de forbistrede ostenavne af anden etnisk
herkomst end de danske.
m.v.h. Emil
| |
Kasper Bergholt (06-08-2009)
| Kommentar Fra : Kasper Bergholt |
Dato : 06-08-09 17:11 |
|
On Thu, 6 Aug 2009 08:23:29 -0700 (PDT), Madsen <per.madsen@gmail.com>
wrote:
>Hej
>
>Var på en cafe for noget tid siden, hvor jeg fik en super ost...et
>stort 2 cm tykt stykke på en tallerken stænket med en god olivenolie
>og meget fast i det. Jeg snakkede med tjeneren, der sagde at olien
>blødgør osten, og at det er noget man normalt gør med den slags oste.
>Jeg har glemt hvad det var for en ost, men tænkte der måske var nogen
>herinde, der kunne komme med et bud...Det var ikke en parmesan!
Hmm -- godt spørgsmål. Smagte osten lidt henad parmesan?
Var der saltkrystaller i osten?
Var den sødlig?
Hvor fik du osten serveret?
---
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net/gastronomi
| |
Ole Larsen (06-08-2009)
| Kommentar Fra : Ole Larsen |
Dato : 06-08-09 18:18 |
|
Madsen skrev:
> Hej
>
> Var på en cafe for noget tid siden, hvor jeg fik en super ost...et
> stort 2 cm tykt stykke på en tallerken stænket med en god olivenolie
> og meget fast i det. Jeg snakkede med tjeneren, der sagde at olien
> blødgør osten, og at det er noget man normalt gør med den slags oste.
> Jeg har glemt hvad det var for en ost, men tænkte der måske var nogen
> herinde, der kunne komme med et bud...Det var ikke en parmesan!
>
> Håber I kan hjælpe!
>
> Mvh. Per
Du kan jo ringe til cafeen og spørge
--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------
http://olelarsen.eu/htmlGallery/content/2006_02_22_012_large.html
| |
Linde (06-08-2009)
| Kommentar Fra : Linde |
Dato : 06-08-09 19:10 |
|
"Madsen" <per.madsen@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:9cdf041c-d290-48ee-9280-eeda6e65caad@s31g2000yqs.googlegroups.com...
Hej
Var på en cafe for noget tid siden, hvor jeg fik en super ost...et
stort 2 cm tykt stykke på en tallerken stænket med en god olivenolie
og meget fast i det. Jeg snakkede med tjeneren, der sagde at olien
blødgør osten, og at det er noget man normalt gør med den slags oste.
Jeg har glemt hvad det var for en ost, men tænkte der måske var nogen
herinde, der kunne komme med et bud...Det var ikke en parmesan!
Der er noget med, at man ofte spiser Manchego fåreost med olivenolie over.
Men der er sikkert mange oste der kan vinde i smag på den måde...du må nok
høre dem ad på caféen
Mvh
Linde
| |
|
|