/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Oksemørbrad - tilberedning og tilbehø
Fra :
Brian Bendtsen
Dato :
29-07-09 08:46
Hej
Jeg skal lave en oksemørbrad i aften og kunne godt bruge et par tips til
tilberedning og noget lækkert tilbehør.
mvh. Brian
Kasper Bergholt (
29-07-2009
)
Kommentar
Fra :
Kasper Bergholt
Dato :
29-07-09 16:22
On Wed, 29 Jul 2009 09:45:53 +0200, Brian Bendtsen <bb@bellevuevej.dk>
wrote:
>Hej
>
>Jeg skal lave en oksemørbrad i aften og kunne godt bruge et par tips til
>tilberedning og noget lækkert tilbehør.
Jeg har et par forslag her -- godt nok lavet med kalveiflet; men
kalvefilet og oksemørbrad ligger meget tæt på hinanden i såvel smag
som struktur, så mon ikke de går an. De kan naturligvis tones efter
årstidens udbud af grøntsager og rodfrugter.
Kalvefilet m. sauce bordelaise
http://bergholt.net/gastronomi/opskrift-helstegt-kalvefilet-a-la-chateaubriand-efterarskompot-sauce-bordelaise/
Kalvefilet provencale m. gratineret kartoffelmod
http://bergholt.net/gastronomi/opskrift-pa-kalvefilet-provencale-med-gratineret-kartoffelmos/
Go' fornøjelse med oksemørbraden & meld gerne tilbage med information
om, hvad du endte med at gøre ved den og hvordan den blev.
---
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net/gastronomi
Bergholts opskrifter
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.