On Wed, 22 Jul 2009 09:15:28 +0200, Bjarne Holm Lorenzen
<skumle@_No_SPAM_NO_gmail.com> wrote:
>On Mon, 20 Jul 2009 18:59:12 +0200, jesper@gylling.net (Jesper Haaber
>Gylling) wrote:
>
>>Imidlertid er det noget af en rejse for mig, så findes der en
>>tilsvarende slagter som selv ryger og har fornuftige priser i mit hood?
>
>Fornuftige priser er jo et relativt begreb... :)
>
>Men jeg ved at Gourmandiet,
http://gourmandiet.dk slæger slagter
>Ålbæk's bacon, denne bacon er ikke billig i min verden, men den er
>go... :)
Helt enig -- og så er den superdrøj i brug! Smager rå af den fineste
spegeskinke, man kan forestille sig. Agerhønesuppe m. små sprøde
skiver af Aalbæks bacon var fantastisk!
Jeg undrer mig over, at der ikke fremstilles en økologisk udgave.
Nogen bud på en forklaring af hvorfor?
---
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net/gastronomi (Bergholts blog med opskrifter & om
gastronomi)