/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Den bedste karrysovs
Fra : Heidi


Dato : 19-07-09 19:04

Regner med at forsøge mig med en form for tandoori kylling i næste uge
til gæster (eller kort sagt bare noget kylling marineret i youghurt og
med tandoori krydderi) - kyllingen skal serveres med grøntsager og
stegte ris, og så en god karrysovs, som gerne må smage af meget og have
lidt bid, men ikke være uspiselig stærk.

Er der nogen af jer der har en rigtig god gennemprøvet opskrift på en
karrysovs der passer til dette?
Kunne godt bare forsøge mig frem med karrypasta (har både rød og grøn),
kokosmælk og karry - men hvis der nu er nogen der sidder med den helt
rigtige opskrift, var det jo et forsøg værd

--
Heidi


 
 
Kent Oldhøj (19-07-2009)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 19-07-09 21:03

"Heidi" <nospam@hejdi.dk> wrote in
news:4a63600b$0$48237$14726298@news.sunsite.dk:

> Er der nogen af jer der har en rigtig god gennemprøvet opskrift på
> en karrysovs der passer til dette?

Klaret smør, løg og friske hakkede tomater brændes igennem i en meget
varm gryde. Og jeg mener virkelig brændes igennem! Der skal røres
kraftigt for at det ikke brænder fast i bunden. Når al væde er fordampet
og massen tykner, tilsætter du din favorit karrypasta i ønsket mængde,
reducerer varmen en smule og lader det simre 10-20 min stadig under
omrøring.

Nu har du en glimrende basis for enhver asiatisk inspireret karrysauce.
Spæd med hvad du måtte ønske af vædsker, grøntsager og kød.

--
Fordi folk læser oppefra og ned.
Hvorfor er topposting irriterende?

Jens Bruun (20-07-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 20-07-09 00:00

"Heidi" <nospam@hejdi.dk> skrev i en meddelelse
news:4a63600b$0$48237$14726298@news.sunsite.dk

> Kunne godt bare forsøge mig frem med karrypasta (har både rød og
> grøn)

Indisk karry er ikke helt det samme som thai-karry (som du vist har på
lager). Indisk karry er tørt pulver, hvor thai-karry er en våd masse, der
typisk fås i rød, gul og grøn udgave.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste