/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Risens mysterier...
Fra : Andreas M. Hansen


Dato : 19-07-09 18:45

Hej guruer,

Jeg har ofte undret mig over, hvordan de orientalske restauranter får
fremstillet de der lidt klistrerede hvide ris.
Jeg fik engang et råd om at man bare skulle bruge en riskoger, og det hjalp
også en hel del på problemet - jeg er meget glad for min billige riskoger


Nu har min kone så fået en japansk kollega, som selv har sin mad med på
job - og hvad var så mere nærliggende end at spørge hende!
- Hendes råd var så, at man skulle bruge grødris, vaske dem godt, og så bare
koge dem i riskogeren uden salt - kun med vand.
Dette har vi så prøvet i dag, og jeg må sige at resultatet bare var perfekt!

Jeg går ud fra, at grødris ernæringsmæssigt set er på niveau med almindelige
hvide løse ris ? - altså selvfølgeligt ikke så gode som brune ris..

mvh

Andreas M. Hansen
- Som var skeptisk - kunne ikke forestille mig kylling med risengrød


 
 
Jens Bruun (20-07-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 20-07-09 00:02

"Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4a635bb7$0$56767$edfadb0f@dtext02.news.tele.d

> Jeg har ofte undret mig over, hvordan de orientalske restauranter får
> fremstillet de der lidt klistrerede hvide ris.

De bruger "sticky rice" - en særlig type ris. Kan fås hos enhver thai-pusher
i dit nabolag.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Andreas M. Hansen (20-07-2009)
Kommentar
Fra : Andreas M. Hansen


Dato : 20-07-09 05:42




> De bruger "sticky rice" - en særlig type ris. Kan fås hos enhver
> thai-pusher i dit nabolag.
>

Thai-pushere er desværre ikke noget man har lige i nabolaget, når man bor
ude på landet...

mvh

Andreas M. Hansen


Steen Jakobsen (20-07-2009)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 20-07-09 06:35


"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i meddelelsen
news:O9ydnd5XZbhROP7XnZ2dnUVZ8h-dnZ2d@giganews.com...
> "Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:4a635bb7$0$56767$edfadb0f@dtext02.news.tele.d
>
>> Jeg har ofte undret mig over, hvordan de orientalske restauranter får
>> fremstillet de der lidt klistrerede hvide ris.
>
> De bruger "sticky rice" - en særlig type ris. Kan fås hos enhver
> thai-pusher i dit nabolag.

Der er ganske rigtigt tale om en anden type ris men det er dog ikke sticky
rice, de er nemlig meget mere "sticky "
Der findes rigtigt mange typer ris og man gør klogt i lige at smage en lille
portion før man køber en 20 kg sæk.

Steen.


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste