On Tue, 2 Jun 2009 06:47:57 +0200, "Edward Jensen"
<edward@jensen.invalid> wrote:
>"Kurt Lund" <lund@fabel.dk> wrote in message
>news:4a24491b$0$15901$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>> Kasper Bergholt wrote:
>>
>> Læste lidt i din blog om osso buco. hvad i alverden er "hvidvinsbaseret
>> utomatiseret osso buco"? Den kan jeg ikke regne ud. Hvis det er en slåfejl
>> ville jeg gætte på "automatiseret", men det passer da ikke i sammenhængen?
>
>Vildt gæt: uden tomat.
Lige præcis; men jeg siger tak for spørgsmålet, for det er vitterligt
dumt formuleret. Jeg skriver om.
Det, jeg mente, var, at der ofte herhjemme laves osso buco med godt
med tomat og evt. rødvin. Den traditionelle osso buco er lavet uden
tomat af nogen art -- og på hvidvin. En del mennesker har undret sig
over, hvorfor der serveret gremolata til osso buco -- og det
"tilbehør" passer også langt bedre til den traditionelle,
hvidvinsbaserede udgave.
---
Kasper Bergholt
http://kasperbergholt.blogspot.com/2009/05/gastronomisk-top-tre-osso-buco.html