|
| Kyllingespyd Fra : Me&My |
Dato : 31-05-09 09:24 |
|
Hej i gruppen
Læste for nylig en opskrift på kyllingespyd i hjemmet (tror jeg nok, måske
hendes verden) Og kan selvfølgelig ikke huske hvad der skulle i marinaden,
det eneste jeg kan huske er kokosmælk, og at det skulle stå og trække i et
døgn. Er der ikke en her som måske har læst den samme opskrift og kan give
mig den?
Vh.
Me&My
| |
TDC Newsgroups (31-05-2009)
| Kommentar Fra : TDC Newsgroups |
Dato : 31-05-09 20:36 |
|
Jge har desværre ikke den opskrift, du søger, men måske kan følgende bruges?
Bali spyd
8 træspyd
1 dl kokosmælk
2 spsk jordnøddesmør
1/2 tsk frisk ingefær
Saft og skal fra 1 lime
Salt og peber
400 g kyllingekød
Læg spiddene i blød i vand, så de ikke brænder så let, når de kommer på
grillen.
Blend kokosmælk, jordnøddesmør, ingefær, limeskal og saft sammen.
Smag til med salt og peber og evt. ingefær og lime.
Skær kødet i store strimler og læg det i kokoscremen. Lad det marinere i
mindst 1 time.
Sæt kødet på spid og grill dem i ca. 5 minutter på hver side.
/Dorthe
"Me&My" <dk.34@ofir.dk> skrev i meddelelsen
news:4a223eb4$0$90274$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej i gruppen
>
> Læste for nylig en opskrift på kyllingespyd i hjemmet (tror jeg nok, måske
> hendes verden) Og kan selvfølgelig ikke huske hvad der skulle i marinaden,
> det eneste jeg kan huske er kokosmælk, og at det skulle stå og trække i et
> døgn. Er der ikke en her som måske har læst den samme opskrift og kan give
> mig den?
>
> Vh.
> Me&My
| |
Me&My (01-06-2009)
| Kommentar Fra : Me&My |
Dato : 01-06-09 18:59 |
|
Det er godt nok ikke den opskrift jeg havde set, ugebladet, men den ser god
ud og skal prøves... Tak...
Mvh.
Me&MY
"TDC Newsgroups" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i meddelelsen
news:4a22dc3a$0$56782$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jge har desværre ikke den opskrift, du søger, men måske kan følgende
> bruges?
>
> Bali spyd
>
> 8 træspyd
>
> 1 dl kokosmælk
>
> 2 spsk jordnøddesmør
>
> 1/2 tsk frisk ingefær
>
> Saft og skal fra 1 lime
>
> Salt og peber
>
> 400 g kyllingekød
> Læg spiddene i blød i vand, så de ikke brænder så let, når de kommer på
> grillen.
>
> Blend kokosmælk, jordnøddesmør, ingefær, limeskal og saft sammen.
>
> Smag til med salt og peber og evt. ingefær og lime.
>
> Skær kødet i store strimler og læg det i kokoscremen. Lad det marinere i
> mindst 1 time.
>
> Sæt kødet på spid og grill dem i ca. 5 minutter på hver side.
>
>
> /Dorthe
>
> "Me&My" <dk.34@ofir.dk> skrev i meddelelsen
> news:4a223eb4$0$90274$14726298@news.sunsite.dk...
>> Hej i gruppen
>>
>> Læste for nylig en opskrift på kyllingespyd i hjemmet (tror jeg nok,
>> måske hendes verden) Og kan selvfølgelig ikke huske hvad der skulle i
>> marinaden, det eneste jeg kan huske er kokosmælk, og at det skulle stå og
>> trække i et døgn. Er der ikke en her som måske har læst den samme
>> opskrift og kan give mig den?
>>
>> Vh.
>> Me&My
>
| |
|
|