/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pumpning af tørrede figner?
Fra : Kurt Hansen


Dato : 30-05-09 14:35

Her til formiddag kørte jeg hele byen rundt for at finde nogle friske
figner, men det lykkedes ikke. Nu har jeg købt nogle flotte trrede og lagt
dem i rødvin. Efter 2-3 timer har de suget lidt, men ikke meget.

Jeg skal lave en svinemørbrad. Efter bruning med løg tilsættes svesker,
æbler, tranebær, vanille, pecannødder og portvin.

Jeg overvejede at bløde fignerne op i portvin, men tænkte at det ville
blive for sødt og at rødvinen kunne knække det lidt. Er der for stor
kontrast, så rødvinen er helt malplaceret?
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

 
 
Kurt (31-05-2009)
Kommentar
Fra : Kurt


Dato : 31-05-09 17:21

Den Sat, 30 May 2009 15:35:03 +0200 skrev Kurt Hansen:

> Her til formiddag kørte jeg hele byen rundt for at finde nogle friske
> figner, men det lykkedes ikke. Nu har jeg købt nogle flotte trrede og
> lagt dem i rødvin. Efter 2-3 timer har de suget lidt, men ikke meget.
>
> Jeg skal lave en svinemørbrad. Efter bruning med løg tilsættes svesker,
> æbler, tranebær, vanille, pecannødder og portvin.
>
> Jeg overvejede at bløde fignerne op i portvin, men tænkte at det ville
> blive for sødt og at rødvinen kunne knække det lidt. Er der for stor
> kontrast, så rødvinen er helt malplaceret?

Tak for alle svarene. Det smagte udmærket, kan jeg hilse at sige.
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

Lisbet Overvad Laurs~ (31-05-2009)
Kommentar
Fra : Lisbet Overvad Laurs~


Dato : 31-05-09 19:39

Kurt wrote:
> Den Sat, 30 May 2009 15:35:03 +0200 skrev Kurt Hansen:
>
>> Her til formiddag kørte jeg hele byen rundt for at finde
>> nogle friske figner, men det lykkedes ikke. Nu har jeg købt
>> nogle flotte trrede og lagt dem i rødvin. Efter 2-3 timer har
>> de suget lidt, men ikke meget.
>>
>> Jeg skal lave en svinemørbrad. Efter bruning med løg
>> tilsættes svesker, æbler, tranebær, vanille, pecannødder og
>> portvin.
>>
>> Jeg overvejede at bløde fignerne op i portvin, men tænkte at
>> det ville blive for sødt og at rødvinen kunne knække det
>> lidt. Er der for stor kontrast, så rødvinen er helt
>> malplaceret?
>
> Tak for alle svarene. Det smagte udmærket, kan jeg hilse at
> sige.

Der er vist ikke så mange svar at takke for, formentlig fordi ingen
havde nogen svar.
Hvad gjorde du, så det kom til at smage udmærket?

--
Med venlig hilsen
Lisbet
http://spanskgrammatik.dk



Kurt Hansen (01-06-2009)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 01-06-09 05:45

On Sun, 31 May 2009 20:39:29 +0200, Lisbet Overvad Laursen wrote:

> Kurt wrote:
>> Den Sat, 30 May 2009 15:35:03 +0200 skrev Kurt Hansen:
>>
>>> Her til formiddag kørte jeg hele byen rundt for at finde
>>> nogle friske figner, men det lykkedes ikke. Nu har jeg købt
>>> nogle flotte trrede og lagt dem i rødvin. Efter 2-3 timer har
>>> de suget lidt, men ikke meget.
>>>
>>> Jeg skal lave en svinemørbrad. Efter bruning med løg
>>> tilsættes svesker, æbler, tranebær, vanille, pecannødder og
>>> portvin.
>>>
>>> Jeg overvejede at bløde fignerne op i portvin, men tænkte at
>>> det ville blive for sødt og at rødvinen kunne knække det
>>> lidt. Er der for stor kontrast, så rødvinen er helt
>>> malplaceret?
>>
>> Tak for alle svarene. Det smagte udmærket, kan jeg hilse at
>> sige.
>
> Der er vist ikke så mange svar at takke for, formentlig fordi ingen
> havde nogen svar.
> Hvad gjorde du, så det kom til at smage udmærket?

Som jeg skrev: Lagde de tørrede figner i en ikke alt for tør rødvin, som de
drak noget af og blev fint bløde.

Det der gjorde mig nervøs var om rødvinssmagen ville være malplaceret, da
rødvin ikke i øvrigt indgik i retten, men fignerne smagte af figner, ikke
rdvin, så min bekymring blev heldigvist gjort til skamme.
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

Lisbet Overvad Laurs~ (02-06-2009)
Kommentar
Fra : Lisbet Overvad Laurs~


Dato : 02-06-09 06:13

Kurt Hansen wrote:
> On Sun, 31 May 2009 20:39:29 +0200, Lisbet Overvad Laursen
> wrote:
>> Hvad gjorde du, så det kom til at smage udmærket?
>
> Som jeg skrev: Lagde de tørrede figner i en ikke alt for tør
> rødvin, som de drak noget af og blev fint bløde.
>
> Det der gjorde mig nervøs var om rødvinssmagen ville være
> malplaceret, da rødvin ikke i øvrigt indgik i retten, men
> fignerne smagte af figner, ikke rdvin, så min bekymring blev
> heldigvist gjort til skamme.

Okay, tak!
--
Med venlig hilsen
Lisbet
http://spanskgrammatik.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste