|
| Rest af et stykke oksesteg Fra : jos |
Dato : 25-05-09 17:28 |
|
Som var særdeles vellykket, men her på 3' dagen virker lidt tør, men stadig
velsmagende.
gode ideer efterlyses (bortset fra "biks" som det imho er for tørt til)
stadig rigeligt til os to, og mad skal jo som bekendt s..... ud, ikke smides
ud :)
finn
| |
kim rasmussen (25-05-2009)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 25-05-09 18:15 |
|
Hej
Har du hund ,så giv den det .
Hilsen Kim
"jos" <jos@her.dk> wrote in message
news:4a1ac562$0$56784$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Som var særdeles vellykket, men her på 3' dagen virker lidt tør, men
> stadig velsmagende.
>
> gode ideer efterlyses (bortset fra "biks" som det imho er for tørt til)
>
> stadig rigeligt til os to, og mad skal jo som bekendt s..... ud, ikke
> smides ud :)
>
> finn
>
>
| |
Nygaard \(4330\) (25-05-2009)
| Kommentar Fra : Nygaard \(4330\) |
Dato : 25-05-09 19:06 |
|
> Som var særdeles vellykket, men her på 3' dagen virker lidt tør, men
> stadig velsmagende.
Lav en sandwich som minder om en philly steaksandwich.
Karamelliser en stor mængde løg med sykker og balsamico og peber. Riv en
stor mængde emmentaler eller lignende ost ( Maasdammer, Jarlsberg find selv
på flere)
Smør en hjemmebagt sandwichbolle med din favoritsennep.
Læg skivet kød på underbollen. Læg revet ost i rigelig mængde ovenpå.
Grill både under og over bolle i ovnen til osten er smeltet som du kan lide
det.
Monter (?) overbollen og nyd
/tue
| |
Ukendt (25-05-2009)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 25-05-09 19:34 |
|
"Nygaard (4330)"
>> Som var særdeles vellykket, men her på 3' dagen virker lidt tør, men
>> stadig velsmagende.
>
> Lav en sandwich som minder om en philly steaksandwich.
>
> Karamelliser en stor mængde løg med sykker og balsamico og peber. Riv en stor mængde
> emmentaler eller lignende ost ( Maasdammer, Jarlsberg find selv på flere)
>
> Smør en hjemmebagt sandwichbolle med din favoritsennep.
>
> Læg skivet kød på underbollen. Læg revet ost i rigelig mængde ovenpå.
>
> Grill både under og over bolle i ovnen til osten er smeltet som du kan lide det.
>
> Monter (?) overbollen og nyd
>
> /tue
Ja da - kom bare forbi med et par af dem, grrr -max-
| |
Kent Oldhøj (25-05-2009)
| Kommentar Fra : Kent Oldhøj |
Dato : 25-05-09 20:19 |
|
"Nygaard \(4330\)" <holmnygaard.fjerndette@tiscali.dk> wrote in
news:4a1ade0a$0$90273$14726298@news.sunsite.dk:
> Lav en sandwich som minder om en philly steaksandwich.
Bare lidt variation over temaet...
> Karamelliser en stor mængde løg med sykker og balsamico og peber.
Evt. sammen med lidt rød peber. Skivet squash ristet på panden er også
godt. Personligt undværer jeg gerne sukkeret.
Riv
> en stor mængde emmentaler eller lignende ost ( Maasdammer, Jarlsberg
> find selv på flere)
> Smør en hjemmebagt sandwichbolle med din favoritsennep.
Tykke skiver af frisk letristet rugbrød er faktisk ganske godt i denne
sammenhæng.
--
Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.
| |
Trine Kornum Christi~ (25-05-2009)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 25-05-09 20:12 |
|
"jos" <jos@her.dk> writes:
> Som var særdeles vellykket, men her på 3' dagen virker lidt tør, men stadig
> velsmagende.
>
> gode ideer efterlyses (bortset fra "biks" som det imho er for tørt til)
>
> stadig rigeligt til os to, og mad skal jo som bekendt s..... ud, ikke smides
> ud :)
Kasper havde på et eller andet tidspunkt en opskrift med nogle
oksekødsrester i noget rødvinssovs. Jeg brugte ideen, omend ikke
opskriften, og det smagte fremragende.
Men mon ikke Kasper selv dukker op med linket?
Mvh Trine
--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Anders Halskov-Jense~ (26-05-2009)
| Kommentar Fra : Anders Halskov-Jense~ |
Dato : 26-05-09 05:31 |
|
"jos" <jos@her.dk> skrev i en meddelelse
news:4a1ac562$0$56784$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Som var særdeles vellykket, men her på 3' dagen virker lidt tør, men
> stadig velsmagende.
>
> gode ideer efterlyses (bortset fra "biks" som det imho er for tørt til)
>
> stadig rigeligt til os to, og mad skal jo som bekendt s..... ud, ikke
> smides ud :)
>
> finn
>
Asiatisk inspireret oksekødssalat. Mariner kødet i en blanding af soya,
ingefær, hvidløg og rigeligt frisk chili. Put det i en blandet salat fx
sammen med spirer, bambusskud, romaine, kolde nudler etc...
Smager fremragende, og dæmper den urare smag af "våd hund" som
kold/eftervarmet oksesteg indimellem har.
Anders
| |
Ukendt (26-05-2009)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 26-05-09 08:00 |
|
Hvad med en gang labskovs -
Jeg spiste i Grøften i Tivoli i sidste uge, og det eer slet ikke for varmt i
vejret til det...og en kold øl.
| |
jos (26-05-2009)
| Kommentar Fra : jos |
Dato : 26-05-09 09:38 |
|
Firstname Lastname wrote:
> Hvad med en gang labskovs -
> Jeg spiste i Grøften i Tivoli i sidste uge, og det eer slet ikke for
> varmt i vejret til det...og en kold øl.
Det blev oksekødssalaten, - ny ide for mig - lyder fint.
Burgermodeller er vist heller ikke tumbet.
Jeg har ikke hund, men sønnen er et rigtig1 "hundehovede" og han påstår at
hunde må ikke få ren oksekød, råt eller behandlet. Ved ikke hvorfor, men min
egen fordøjelse bliver absolut også "træg" (manglende/dårlig nattesøvn)
efter oksekød!
finn
| |
Kevin Borbye Edelvan~ (26-05-2009)
| Kommentar Fra : Kevin Borbye Edelvan~ |
Dato : 26-05-09 13:31 |
|
On 25 Maj, 20:06, "Nygaard \(4330\)"
<holmnygaard.fjernde...@tiscali.dk> wrote:
> Lav en sandwich som minder om en philly steaksandwich.
Jeg elsker en god steak sandwich, men jeg gad ikke lave det af kød,
som var for tørt til biksemad, helt ærligt.
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
|
|