/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad kommer der på bordet i aften?
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 16-05-09 12:17

Kære gruppe!

Hvad skal I have at spise i aften?

Her i huset står den på oksecuvette, som efter en omgang
gourmetsaltning, temperering og bruning nu ligger og hygger sig ved 62
grader sammen med lidt oksefond (på okseskank og hvidvin) kogt igennem
med urter og en sjat overskydende cava.

Tilbehør tror jeg bliver hvide og grønne asparges i en eller anden
variation, evt. med lidt røgsmag til -- rygeostcreme, skinke el.
tørsaltet bacon.

Sauce regner jeg med at lave på braisseringslage, skalotteløg og en
gatrique på sukker og citronsaft måske pisket op med æggeblomme el.
smør. Det må tiden vise og humøret bestemme.

Vinen til bliver en østrigsk rieslingkraftkarl fra Wachau.

---
Kasper Bergholt
http://kasperbergholt.blogspot.com/2009/05/forar-weingut-knolls-gruner-veltliner.html

 
 
Kurt Hansen (16-05-2009)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 16-05-09 12:21

On Sat, 16 May 2009 13:16:55 +0200, Kasper Bergholt wrote:

> Kære gruppe!
>
> Hvad skal I have at spise i aften?

Pølsespaghetti og Terrapura til en hund for 5 liter.

I morgen står den på vildsvin og Amarone, kan jeg hilse at sige
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

Trine Kornum Christi~ (16-05-2009)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 16-05-09 12:31

Kasper Bergholt <mxnxgx@tiscali.dk> writes:

> Hvad skal I have at spise i aften?

Klokken er da kun 13.30, så det har jeg ikke skyggen af en ide om.
Desuden har jeg kæmpet for at undgå at hoste mine lunger op de sidste
par døgn, så mit gæt vil være en rest koteletter i fad fra fryseren og
nogle ris.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Trine Kornum Christi~ (17-05-2009)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 17-05-09 09:39

Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> writes:

> Klokken er da kun 13.30, så det har jeg ikke skyggen af en ide om.
> Desuden har jeg kæmpet for at undgå at hoste mine lunger op de sidste
> par døgn, så mit gæt vil være en rest koteletter i fad fra fryseren og
> nogle ris.

Det blev til en rest lasagne fra fryseren - og en gang opium og
alkohol fra lægevagten senere på natten.

Det er altså godt nok praktisk sådan at have et lille lager i fryseren
til en snæver vending.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Ralph (16-05-2009)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 16-05-09 15:19

"Kasper Bergholt" <mxnxgx@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:0l7t05lep449gbp11q9hvnru2qmpl93ll8@4ax.com...
> Kære gruppe!
> Hvad skal I have at spise i aften?

Weberkylling stoppet med persille, med skysovs og pillede kartofler

--
Ralph



Hauge (16-05-2009)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 16-05-09 15:26

Ralph wrote:
> Weberkylling stoppet med persille, med skysovs og pillede kartofler

Ny race af kylling?

Mvh Hauge



Kurt Hansen (16-05-2009)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 16-05-09 15:43

On Sat, 16 May 2009 16:25:45 +0200, Hauge wrote:

> Ralph wrote:
>> Weberkylling stoppet med persille, med skysovs og pillede kartofler
>
> Ny race af kylling?

Yep, en krydsning mellem en skibskok og en torpedohøne
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

Lisbet Overvad Laurs~ (16-05-2009)
Kommentar
Fra : Lisbet Overvad Laurs~


Dato : 16-05-09 21:28

Kasper Bergholt wrote:
> Kære gruppe!
>
> Hvad skal I have at spise i aften?

Vi fik lammefiletsalat - ikke dårligt.
--
Med venlig hilsen
Lisbet

http://spanskgrammatik.dk



Martin [TMM] (17-05-2009)
Kommentar
Fra : Martin [TMM]


Dato : 17-05-09 00:23

Hej
Kasper Bergholt wrote:
> Hvad skal I have at spise i aften?

Stegt flæsk, karofler og persillesovs. Toppet op med et par skiver rødbede.

Velbekomme.

Mvh
Martin

Kurt Hansen (17-05-2009)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 17-05-09 08:36

On Sun, 17 May 2009 01:23:08 +0200, Martin [TMM] wrote:

> Kasper Bergholt wrote:
>> Hvad skal I have at spise i aften?
>
> Stegt flæsk, karofler og persillesovs. Toppet op med et par skiver rødbede.

Glæderne her i livet (i prioriteret rækkefølge):

1. Stegt flæsk, karofler og persillesovs
2. En computer med internet
3. Sex
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

FRED THIESEN (18-05-2009)
Kommentar
Fra : FRED THIESEN


Dato : 18-05-09 10:47


"Kurt Hansen" <kurt@fjerndettetowle.dk> skrev i melding
news:z920zexn4f6u.jxxft7jtedmb.dlg@40tude.net...
> On Sun, 17 May 2009 01:23:08 +0200, Martin [TMM] wrote:
>
>
> Glæderne her i livet (i prioriteret rækkefølge):
>
> 1. Stegt flæsk, karofler og persillesovs
> 2. En computer med internet
> 3. Sex
> --
> Venlig hilsen
> Kurt Hansen

Så gammel er jeg også blevet .......

FredT


Hauge (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 18-05-09 16:10

FRED THIESEN wrote:
> Så gammel er jeg også blevet .......

Hvad har det med alderen at gøre? ;)

Mvh Hauge



FRED THIESEN (26-05-2009)
Kommentar
Fra : FRED THIESEN


Dato : 26-05-09 13:12


"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i melding
news:4a117a4e$0$15880$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> FRED THIESEN wrote:
>> Så gammel er jeg også blevet .......
>
> Hvad har det med alderen at gøre? ;)
>
> Mvh Hauge
Vel, da jeg var atten-tyve havde jeg uden tvivl valgt sex frem for stegt
flæsk.
Nu ved næsten halvfjerds er sex ikke lisså morsomt som det var i yngre
dage - mad derimod er næsten en bedre
oplevelse nu end det var dengang - så nu ville jeg prioritere anderledes
)

Fred


Kent Oldhøj (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 18-05-09 12:47

Kurt Hansen <kurt@fjerndettetowle.dk> wrote in
news:z920zexn4f6u.jxxft7jtedmb.dlg@40tude.net:

> 1. Stegt flæsk, karofler og persillesovs
> 2. En computer med internet
> 3.
> Sex

Hvad skete der med punkt 3, 4 og 5?

--
Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.

Max (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 18-05-09 13:18

Hej Kurt

> 1. Stegt flæsk, karofler og persillesovs
> 2. En computer med internet
> 3. Sex

Det er jo 3 slags behov som intet har med
hinanden at gøre og derfor kan de ikke
prioriteres i forhold til hinanden.

--
Mvh Max



Ralph (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 18-05-09 16:07

"Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:4a1151b2$0$56783$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Det er jo 3 slags behov som intet har med
> hinanden at gøre og derfor kan de ikke
> prioriteres i forhold til hinanden.

Hvis det skal udøves samtidigt, så undgå morsomme sider. Ej heller traileren
til Antichrist.

--
Ralph



Inger D. (17-05-2009)
Kommentar
Fra : Inger D.


Dato : 17-05-09 10:16


> Hvad skal I have at spise i aften?

Det blev til kartoffelmos med kødsovs tilsat masser af grøntsager;
blegselleri, gulerød, champignons og løg i store stykker.
I aften laver vi 'væltet lokum' af resterne.

Inger D.



Kent Oldhøj (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 18-05-09 12:50

"Inger D." <blabla@no.no> wrote in news:4a0fd59f$0$90273$14726298
@news.sunsite.dk:

> I aften laver vi 'væltet lokum' af resterne.

Her hedder det "ugen på tværs". Normalt oplyser jeg ikke hvilken uge det
drejer sig om

--
Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.

Tove Krieger (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 18-05-09 18:56

In news:Xns9C0F8CAB2EDEFkentoldhoj@oldhoj.dk,
Kent Oldhøj <oldhoj@gmail.com> typed:
> "Inger D." <blabla@no.no> wrote in news:4a0fd59f$0$90273$14726298
> @news.sunsite.dk:
>
>> I aften laver vi 'væltet lokum' af resterne.
>
> Her hedder det "ugen på tværs". Normalt oplyser jeg ikke hvilken uge
> det drejer sig om


Her kalder vi det "hele ugen i brun sovs"

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Trine Kornum Christi~ (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 18-05-09 19:09

"Tove Krieger" <missminimiv@privat.dk> writes:

> Her kalder vi det "hele ugen i brun sovs"

Her hedder det "tømt køleskab" og på efterskolen hed det
"sidst-på-ugen". Kært barn har mange navne. :)

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Inger D. (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Inger D.


Dato : 18-05-09 19:16

> Her hedder det "ugen på tværs". Normalt oplyser jeg ikke hvilken uge
> det drejer sig om

> Her kalder vi det "hele ugen i brun sovs"

> Her hedder det "tømt køleskab" og på efterskolen hed det
> "sidst-på-ugen". Kært barn har mange navne. :)

Hmmm... Gad vide om vi snakker om det samme. 'Væltet lokum' består af
kødsovs eller gryderret med kartoffelmos ovenpå - og evt. et drys ost -
gratineret i ovnen. Er det det de mange kære navne dækker eller ???

Inger D.



thl (19-05-2009)
Kommentar
Fra : thl


Dato : 19-05-09 02:27


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:ueium472d.fsf@trinekc.dk...
> "Tove Krieger" <missminimiv@privat.dk> writes:
>
>> Her kalder vi det "hele ugen i brun sovs"
>
> Her hedder det "tømt køleskab" og på efterskolen hed det
> "sidst-på-ugen". Kært barn har mange navne. :)
>
> Mvh Trine

Søens folk kalder det "kød i mørke" og håber at kokken ikke er sur.

mvh

Thorbjørn



Jens Bruun (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 18-05-09 12:29

"Kasper Bergholt" <mxnxgx@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:0l7t05lep449gbp11q9hvnru2qmpl93ll8@4ax.com

> Hvad skal I have at spise i aften?

Vi fiik Tournedos omviklet med tørsaltet bacon. Dertil nye, danske kartofler
kogt med lidt friske krydderurter, smørstegte hvide, danske asparges,
hjemmelavet bearnaise, salat og brød. Vinen var en middelgod Barolo.

Desserten, som jeg ikke havde andel i, bestod af en fremragende, hjemmelavet
kaffeis proppet med chokoladestykker og groft hakkede valnødder. Dertil en
udmærket fransk Vin Doux Naturel - vistnok på tilbud til 40,- for en
halvflaske i Netto.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Kari Eiffert (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Kari Eiffert


Dato : 18-05-09 18:29

Nå ja en dag forsinket Men altså vi fik frikadeller med kartofler og
snysk. Nammenam.

Mvh Kari


Tove Krieger (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 18-05-09 18:58

In news:4a119aea$0$15895$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk,
Kari Eiffert <kari.eiffet.nospam[FJERN]@mail.dk> typed:
> Nå ja en dag forsinket Men altså vi fik frikadeller med kartofler
> og snysk. Nammenam.
>
> Mvh Kari


Og vi fik (idag altså) dejlige store skaftkoteletter og "flødekartofler" med
en blanding af fløde og mornaysauce og masser af hakkede løg i. Mums.

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste