/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fantasifuld kage?
Fra : TDC Newsgroups


Dato : 15-05-09 20:02

Hejsa

Er der mon nogen herinde, som har en opskrift på en eller anden fantasifuld
kage til en kagekonkurrence i en børnehave?
Der er hård konkurrence, da der både er set en vulkan, en swimmingpool, en
fodboldbane mm.

Mange hilsner om en god weekend fra
Dorthe


 
 
Tove Krieger (15-05-2009)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 15-05-09 20:55

In news:4a0dbc16$0$56780$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk,
TDC Newsgroups <dorthemus1@hotmail.com> typed:
> Hejsa
>
> Er der mon nogen herinde, som har en opskrift på en eller anden
> fantasifuld kage til en kagekonkurrence i en børnehave?
> Der er hård konkurrence, da der både er set en vulkan, en
> swimmingpool, en fodboldbane mm.
>
> Mange hilsner om en god weekend fra
> Dorthe

Der er nogle idéer hvis man googler på "børnefødselsdag kage" bl.a. denne
med spiselige sukkerbilleder man kan købe.:

http://happyhoola.com/group.asp?group=115

Eller denne inspiration fra "Kagesmeden". Men jeg vil tro at man skal være
usædvanlig fingernem, hvis man skal nå til samme resultat som på
billederne.:

http://www.housewife.dk/boernefoedselsdag_kagegalleri.htm

Der findes sikkert også andre fine (og mindre svære) idéer hvis du prøver at
google.

Også en god weekend til dig - og pøj pøj med kagen.


--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Nana (15-05-2009)
Kommentar
Fra : Nana


Dato : 15-05-09 22:14


"TDC Newsgroups" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4a0dbc16$0$56780$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Er der mon nogen herinde, som har en opskrift på en eller anden
> fantasifuld kage til en kagekonkurrence i en børnehave?
> Der er hård konkurrence, da der både er set en vulkan, en swimmingpool, en
> fodboldbane mm.
>
> Mange hilsner om en god weekend fra
> Dorthe

Tril på biblioteket og lån nogle bøger om kreative kager. Der er massr af
inspiration, og det meste er langt nemmere end det ser ud.



Kari Eiffert (16-05-2009)
Kommentar
Fra : Kari Eiffert


Dato : 16-05-09 11:14

Kender du til at bruge sugarpaste? For så er der masser af inspiration her:
http://klappeklappekage.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00%2B01%3A00&updated-max=2010-01-01T00%3A00%3A00%2B01%3A00&max-results=10

Så er det bare at komme i gang. Har i øvrigt også set en sparegris, hvor de
havde spredt de der chokoladeguldmønter rundt om og selvfølgelig også sat en
i ryggen på den
Det er vidst kun fantasien der sætter grænser.

Mvh Kari


Marianne (17-05-2009)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 17-05-09 11:01


"TDC Newsgroups" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i meddelelsen
news:4a0dbc16$0$56780$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Er der mon nogen herinde, som har en opskrift på en eller anden
> fantasifuld kage til en kagekonkurrence i en børnehave?
> Der er hård konkurrence, da der både er set en vulkan, en swimmingpool, en
> fodboldbane mm.
>


Græsplæne med søn, mennesker og dyr omkring.

græs: Grøntfarvet kokosmel
Sø: Blåtfarvet flødeskum - husk at lave små bølger
Dyr: Plastic, fra legekassen
Mennesker: Plastik, fra legekassen

og de-luxe modellen: En skinnende sol over det hele i form af en gul ballon
sat på et stk ståltråd

mvh
Marianne


TDC Newsgroups (27-05-2009)
Kommentar
Fra : TDC Newsgroups


Dato : 27-05-09 16:36

>
> Græsplæne med søn, mennesker og dyr omkring.
>
> græs: Grøntfarvet kokosmel
> Sø: Blåtfarvet flødeskum - husk at lave små bølger
> Dyr: Plastic, fra legekassen
> Mennesker: Plastik, fra legekassen
>
> og de-luxe modellen: En skinnende sol over det hele i form af en gul
> ballon sat på et stk ståltråd
>
> mvh
> Marianne


Bestemt en god idé - den er noteret


Klaus Alexander Seis~ (17-05-2009)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 17-05-09 11:37

Marianne skrev:

> Dyr: Plastic, fra legekassen
> Mennesker: Plastik, fra legekassen

Er det smart, til en børnehave? Eller er jeg bare for bekymret?

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Inger D. (17-05-2009)
Kommentar
Fra : Inger D.


Dato : 17-05-09 11:56


>> Dyr: Plastic, fra legekassen
>> Mennesker: Plastik, fra legekassen
>
> Er det smart, til en børnehave? Eller er jeg bare for bekymret?

Du er bare for bekymret, siger jeg, der er uddannet pædagog og har arbejdet
i børnehave.

Inger D.



Marianne (17-05-2009)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 17-05-09 20:38


"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i meddelelsen
news:guopbj$lf7$1@zdani.szn.dk...
> Marianne skrev:
>
>> Dyr: Plastic, fra legekassen
>> Mennesker: Plastik, fra legekassen
>
> Er det smart, til en børnehave? Eller er jeg bare for bekymret?
>


Æhh - det er vist meget almindeligt at have legetøj i børnehaver. Men man
kan jo også gøre tingene i marcipan.

mvh
Marianne


Klaus Alexander Seis~ (17-05-2009)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 17-05-09 12:25

Inger D. skrev:

>>> Dyr: Plastic, fra legekassen
>>> Mennesker: Plastik, fra legekassen
>>
>> Er det smart, til en børnehave? Eller er jeg bare for bekymret?
>
> Du er bare for bekymret, siger jeg, der er uddannet pædagog og har
> arbejdet i børnehave.

Fair nok. Tak.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Klaus Alexander Seis~ (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 18-05-09 05:36

Marianne skrev:

>>> Dyr: Plastic, fra legekassen
>>> Mennesker: Plastik, fra legekassen
>>
>> Er det smart, til en børnehave? Eller er jeg bare for bekymret?
>
> Æhh - det er vist meget almindeligt at have legetøj i børnehaver.

Jo, men normalt dekorerer man vel ikke fødevarer med legetøj i børne-
haver? Det var ikke så meget legetøjet i sig selv, jeg var bekymret
for, men blandingen af kage og legetøj.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Jens Bruun (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 18-05-09 13:11

"TDC Newsgroups" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4a0dbc16$0$56780$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk

> Er der mon nogen herinde, som har en opskrift på en eller anden
> fantasifuld kage til en kagekonkurrence i en børnehave?
> Der er hård konkurrence, da der både er set en vulkan, en
> swimmingpool, en fodboldbane mm.

Jeg har ingen opskrift, men et forslag: Lav en kage, hvor smagen er eneste
prioritet. Hvorfor pokker hoppe med på en amerikanisering af kagebagning,
når man i stedet kan lære ungerne, at fødevarer kan smage godt uden at ligne
Disneyland?

Lad mig gætte: I konkurrerer også om, hvem der kan holde den mest
oplevelsesrige fødselsdag for guldklumperne?

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Kari Eiffert (18-05-2009)
Kommentar
Fra : Kari Eiffert


Dato : 18-05-09 18:28



>
> Jeg har ingen opskrift, men et forslag: Lav en kage, hvor smagen er eneste
> prioritet. Hvorfor pokker hoppe med på en amerikanisering af kagebagning,
> når man i stedet kan lære ungerne, at fødevarer kan smage godt uden at
> ligne Disneyland?
>

> --
> -Jens B.
>
> D.e.f.f.e.s.

Uuuhm ja en af favoritterne herhjemme er en chokolate mudcake (som bliver
bedst af at stå et par dage i køleskabet) med et lag hvid tobleronecreme og
et lag hindbær/skovbærmousse.

Ej må hellere snart bage igen. Skal have afprøvet om banankage med et lag
tobleronecreme og smurt op med marabousmørcreme og overtrukket med
chokoladesugarpaste smager godt. Måske skulle jeg gøre det i weekenden.
Sønnen har snart fødselsdag

Mvh Kari


TDC Newsgroups (27-05-2009)
Kommentar
Fra : TDC Newsgroups


Dato : 27-05-09 16:37


"Kari Eiffert" <kari.eiffet.nospam[FJERN]@mail.dk> skrev i meddelelsen
news:4a119a9b$0$15893$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
>
>>
>> Jeg har ingen opskrift, men et forslag: Lav en kage, hvor smagen er
>> eneste prioritet. Hvorfor pokker hoppe med på en amerikanisering af
>> kagebagning, når man i stedet kan lære ungerne, at fødevarer kan smage
>> godt uden at ligne Disneyland?
>>
>
>> --
>> -Jens B.
>>
>> D.e.f.f.e.s.
>
> Uuuhm ja en af favoritterne herhjemme er en chokolate mudcake (som bliver
> bedst af at stå et par dage i køleskabet) med et lag hvid tobleronecreme
> og et lag hindbær/skovbærmousse.
>
> Ej må hellere snart bage igen. Skal have afprøvet om banankage med et lag
> tobleronecreme og smurt op med marabousmørcreme og overtrukket med
> chokoladesugarpaste smager godt. Måske skulle jeg gøre det i weekenden.
> Sønnen har snart fødselsdag
>
> Mvh Kari

Er der en opskrift på den?

/Dorthe


Kari Eiffert (29-05-2009)
Kommentar
Fra : Kari Eiffert


Dato : 29-05-09 13:19


>>
>> Uuuhm ja en af favoritterne herhjemme er en chokolate mudcake (som bliver
>> bedst af at stå et par dage i køleskabet) med et lag hvid tobleronecreme
>> og et lag hindbær/skovbærmousse.
>>
>> Ej må hellere snart bage igen. Skal have afprøvet om banankage med et lag
>> tobleronecreme og smurt op med marabousmørcreme og overtrukket med
>> chokoladesugarpaste smager godt. Måske skulle jeg gøre det i weekenden.
>> Sønnen har snart fødselsdag
>>
>> Mvh Kari
>
> Er der en opskrift på den?
>
> /Dorthe

På mudcaken? Den kommer i hvert fald her:

Ingredienser
a.. 250 gr. Smør
b.. 250 gr. Chokolade
c.. 8 tsk pulverkaffe
d.. 180 ml. vand
e.. 150 gr. "self-raising flour" (150 gr. Mel blandet med 1 tsk
bagepulver)
f.. 150 gr mel
g.. 60 gr kakao
h.. ½ tsk natron
i.. 550 gr sukker
j.. 4 æg
k.. 8 tsk olie
l.. 125 ml kærnemælk

Instruktioner
Tænd ovnen på 160 gr.

Smør og drys med mel en 25 cm form

Put smør, chokolade og kaffe i en gryde med vandet og smelt det ved
svag varme.
Si melen, kakao og natron i en stor skål. Tilst sukker og lav et hul i
midten af den tørre blanding.
Tilsæt de sammenpiskede æg, olie og mælk og chokolade-massen og rør
godt rundt med en stor ske til det hele er godt rørt sammen.

Hæld blandingen over i en form og bag kagen ved 160 gr. I ca. 1 time
og 40 min.
Kan holde på køl i 3 uger og på frost i 2 mdr.

Tjek kagen m tandstik/stegenål efter ca 1 time

Det er en meget "tung" kage. Så der skal ikke beregnes lige så meget
pr person som ved almindelige chokoladekager og lagkager. Kan i øvrigt med
fordel laves et par dage før den skal bruges. Den kan holde 3 måneder i
fryser og 4 uger i køleskabet.

Mvh Kari


Tove Krieger (29-05-2009)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 29-05-09 13:41

In news:4a1fd2aa$0$15890$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk,
Kari Eiffert <kari.eiffet.nospam[FJERN]@mail.dk> typed:
>>> Uuuhm ja en af favoritterne herhjemme er en chokolate mudcake (som
>>> bliver bedst af at stå et par dage i køleskabet) med et lag hvid
>>> tobleronecreme og et lag hindbær/skovbærmousse.
>>>
>>> Ej må hellere snart bage igen. Skal have afprøvet om banankage med
>>> et lag tobleronecreme og smurt op med marabousmørcreme og
>>> overtrukket med chokoladesugarpaste smager godt. Måske skulle jeg
>>> gøre det i weekenden. Sønnen har snart fødselsdag
>>>
>>> Mvh Kari
>>
>> Er der en opskrift på den?
>>
>> /Dorthe
>
> På mudcaken? Den kommer i hvert fald her:
>
> Ingredienser
> a.. 250 gr. Smør
> b.. 250 gr. Chokolade
> c.. 8 tsk pulverkaffe
> d.. 180 ml. vand
> e.. 150 gr. "self-raising flour" (150 gr. Mel blandet med 1 tsk
> bagepulver)
> f.. 150 gr mel
> g.. 60 gr kakao
> h.. ½ tsk natron
> i.. 550 gr sukker
> j.. 4 æg
> k.. 8 tsk olie
> l.. 125 ml kærnemælk
>
> Instruktioner
> Tænd ovnen på 160 gr.
>
> Smør og drys med mel en 25 cm form
>
> Put smør, chokolade og kaffe i en gryde med vandet og smelt det
> ved svag varme.
> Si melen, kakao og natron i en stor skål. Tilst sukker og lav et
> hul i midten af den tørre blanding.
> Tilsæt de sammenpiskede æg, olie og mælk og chokolade-massen og
> rør godt rundt med en stor ske til det hele er godt rørt sammen.
>
> Hæld blandingen over i en form og bag kagen ved 160 gr. I ca. 1
> time og 40 min.
> Kan holde på køl i 3 uger og på frost i 2 mdr.
>
> Tjek kagen m tandstik/stegenål efter ca 1 time
>
> Det er en meget "tung" kage. Så der skal ikke beregnes lige så
> meget pr person som ved almindelige chokoladekager og lagkager. Kan i
> øvrigt med fordel laves et par dage før den skal bruges. Den kan
> holde 3 måneder i fryser og 4 uger i køleskabet.
>
> Mvh Kari


Hej Kari.

Jeg har lige et lille spørgsmål. Den lyder godt nok lækker den kage men -

Du skriver under punkt e. 150 g. "self-rising flour", altså mel og
bagepulver.

Under punkt f. skriver du yderligere 150 g. mel. Vil det så sige, at du
bruger ialt 300 g. mel til kagen, eller er der noget jeg har misforstået ?


--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Tove Krieger (29-05-2009)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 29-05-09 14:10

In news:4a1fd7cb$0$56791$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk,
Tove Krieger <missminimiv@privat.dk> typed:
>
> Hej Kari.
>
> Jeg har lige et lille spørgsmål. Den lyder godt nok lækker den kage
> men -
> Du skriver under punkt e. 150 g. "self-rising flour", altså mel og
> bagepulver.
>
> Under punkt f. skriver du yderligere 150 g. mel. Vil det så sige, at
> du bruger ialt 300 g. mel til kagen, eller er der noget jeg har
> misforstået ?

Hej igen Kari.

Har fundet ud af det. "Self-raising flour" er tilsyneladende en blanding man
har lavet i forvejen og blander med de 150 g. alm. mel.

I opskriften på nettet står der også hvordan man laver det. Der er det 215
g. mel blandet med 2½ tsk. bagepulver og en smule salt. Man skal så bare
bruge 150 g. af det, og 150 g. alm. mel når man bager kagen, og så kan man
jo gemme resten af blandingen til næste bagedag, så mysteriet er løst.

På opskriften jeg fandt kunne man også dele kagen i bunde, der blev lagt
sammen med citronsmørcreme, men det er da næsten for meget af det gode. Helt
kalorielet er den vist ikke i forvejen.

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Kari Eiffert (29-05-2009)
Kommentar
Fra : Kari Eiffert


Dato : 29-05-09 15:47


"Tove Krieger" <missminimiv@privat.dk> wrote in message
news:4a1fde90$0$56782$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> In news:4a1fd7cb$0$56791$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk,
> Tove Krieger <missminimiv@privat.dk> typed:
>>
>> Hej Kari.
>>
>> Jeg har lige et lille spørgsmål. Den lyder godt nok lækker den kage
>> men -
>> Du skriver under punkt e. 150 g. "self-rising flour", altså mel og
>> bagepulver.
>>
>> Under punkt f. skriver du yderligere 150 g. mel. Vil det så sige, at
>> du bruger ialt 300 g. mel til kagen, eller er der noget jeg har
>> misforstået ?
>
> Hej igen Kari.
>
> Har fundet ud af det. "Self-raising flour" er tilsyneladende en blanding
> man har lavet i forvejen og blander med de 150 g. alm. mel.
>
> I opskriften på nettet står der også hvordan man laver det. Der er det 215
> g. mel blandet med 2½ tsk. bagepulver og en smule salt. Man skal så bare
> bruge 150 g. af det, og 150 g. alm. mel når man bager kagen, og så kan man
> jo gemme resten af blandingen til næste bagedag, så mysteriet er løst.
>
> På opskriften jeg fandt kunne man også dele kagen i bunde, der blev lagt
> sammen med citronsmørcreme, men det er da næsten for meget af det gode.
> Helt kalorielet er den vist ikke i forvejen.
>
> --
> Venlig hilsen Tove
> Beware of people who dislike cats

Du er alt for hurtig for mig men ja det er lige præcis sådan det skal
forstås. Også dumt jeg glemte at skrive det. Jeg plejer, som nævnt længere
oppe, at putte et lag frugtmousse i og et lag chokoladecreme (f.eks alm
toblerone eller endnu bedre hvid toblerone)
Og det er en kaloriebombe, men det smager bare sååååååå godt!
Den findes i øvrigt i en hvid udgave jeg også skal prøve en gang, men den
skulle være noget sødere, så tror en hindbærmousse vil være perfekt i den!
Du får den lige:

White chokolate mudcake:

a.. Ingredients
b.. 150g hvid chokolade - knapper eller hakket
c.. 440g sukker
d.. 250g smør
e.. 1tsp vanilla
f.. 225g alm. mel
g.. 75g self raising mel
h.. 1 cup mælk (250mls)
i.. 2 store æg
j..

Instruktioner
Chokolade, smør og mælk varmes op i en gryde - afkøles i 15 minutter.
Pisk æggene i og rør derefter de to siede meltyper i, det skal bare
røres i ikke piskes.

Hældes i en bageform på 20cm og bages ved 160g i 1½-2 timer - husk dog
at tjekke undervejs




Mvh Kari


Tove Krieger (29-05-2009)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 29-05-09 17:36

In news:4a1ff559$0$15879$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk,
Kari Eiffert <kari.eiffet.nospam[FJERN]@mail.dk> typed:
> "Tove Krieger" <missminimiv@privat.dk> wrote in message
> news:4a1fde90$0$56782$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> In news:4a1fd7cb$0$56791$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk,
>> Tove Krieger <missminimiv@privat.dk> typed:
>>>
>>> Hej Kari.
>>>
>>> Jeg har lige et lille spørgsmål. Den lyder godt nok lækker den kage
>>> men -
>>> Du skriver under punkt e. 150 g. "self-rising flour", altså mel og
>>> bagepulver.
>>>
>>> Under punkt f. skriver du yderligere 150 g. mel. Vil det så sige, at
>>> du bruger ialt 300 g. mel til kagen, eller er der noget jeg har
>>> misforstået ?
>>
>> Hej igen Kari.
>>
>> Har fundet ud af det. "Self-raising flour" er tilsyneladende en
>> blanding man har lavet i forvejen og blander med de 150 g. alm. mel.
>>
>> I opskriften på nettet står der også hvordan man laver det. Der er
>> det 215 g. mel blandet med 2½ tsk. bagepulver og en smule salt. Man
>> skal så bare bruge 150 g. af det, og 150 g. alm. mel når man bager
>> kagen, og så kan man jo gemme resten af blandingen til næste
>> bagedag, så mysteriet er løst. På opskriften jeg fandt kunne man også
>> dele kagen i bunde, der blev
>> lagt sammen med citronsmørcreme, men det er da næsten for meget af
>> det gode. Helt kalorielet er den vist ikke i forvejen.
>>
>> --
>> Venlig hilsen Tove
>> Beware of people who dislike cats
>
> Du er alt for hurtig for mig men ja det er lige præcis sådan det
> skal forstås. Også dumt jeg glemte at skrive det. Jeg plejer, som
> nævnt længere oppe, at putte et lag frugtmousse i og et lag
> chokoladecreme (f.eks alm toblerone eller endnu bedre hvid toblerone)
> Og det er en kaloriebombe, men det smager bare sååååååå godt!
> Den findes i øvrigt i en hvid udgave jeg også skal prøve en gang, men
> den skulle være noget sødere, så tror en hindbærmousse vil være
> perfekt i den! Du får den lige:
>
> White chokolate mudcake:
>
> a.. Ingredients
> b.. 150g hvid chokolade - knapper eller hakket
> c.. 440g sukker
> d.. 250g smør
> e.. 1tsp vanilla
> f.. 225g alm. mel
> g.. 75g self raising mel
> h.. 1 cup mælk (250mls)
> i.. 2 store æg
> j..
>
> Instruktioner
> Chokolade, smør og mælk varmes op i en gryde - afkøles i 15
> minutter. Pisk æggene i og rør derefter de to siede meltyper i,
> det skal bare røres i ikke piskes.
>
> Hældes i en bageform på 20cm og bages ved 160g i 1½-2 timer -
> husk dog at tjekke undervejs
>
>
>
>
> Mvh Kari


Tak skal du ha' Kari. Jeg har allerede taget et par kilo på, bare ved at
læse opskriften, men prøves skal den altså - det er helt sikkert.

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


TDC Newsgroups (27-05-2009)
Kommentar
Fra : TDC Newsgroups


Dato : 27-05-09 16:42

> Jeg har ingen opskrift, men et forslag: Lav en kage, hvor smagen er eneste
> prioritet. Hvorfor pokker hoppe med på en amerikanisering af kagebagning,
> når man i stedet kan lære ungerne, at fødevarer kan smage godt uden at
> ligne Disneyland?
>
> Lad mig gætte: I konkurrerer også om, hvem der kan holde den mest
> oplevelsesrige fødselsdag for guldklumperne?
>
> --
> -Jens B.


Nej, det gør vi faktisk ikke. Kagekonkurrencen er et årligt og festligt
indslag til vores sommerfest - kagen fungerer som dessert og koster 5 kr.
pr. person. Pengene (fra kagesalg og salg af glemt tøj) gives som tilskud
til de forældre, der ikke har penge til at betale for madordningen i
børnehaven. At det er en konkurrence, er der vist ikke mange, der tænker
over.

/Dorthe

/Dorthe


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste