"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
news:gt3t5b$sum$1@zdani.szn.dk...
> uh skrev:
>
>> Nogen der har kendskab til brug af [en eddikemor]?
>
> Jeg havde en engang, men smed den ud da jeg ikke drikker nok rødvin
> til at holde den i live. Men mens jeg havde den, hælte jeg sjatter
> på engang imellem, og kunne så tappe rødvinseddike når jeg skulle
> bruge lidt til salatdressing eller andet.
>
> (Beslægtet med eddikemor er kombucha, som gror på sød te og danner
> en mousserende drik - man ender med at have kombucha-svampe i små
> krukker i hele køkkenet...!)
>
> Mvh,
>
> --
> Klaus Alexander Seistrup
>
http://klaus.seistrup.dk/
Hejsa.
Tak for dit svar. Jeg kender Kombucha'en, som jeg havde i flere år - nu
ligger den i fryseren, jeg flyttede og kunne ikke pleje den i nogen tid. Den
kan jo som regel skaffes, hvis ikke den da ikke kan genoplives fra fryseren.
Nogen der ved det i øvrigt?
Kan man risikere noget ved at lave den rødvinseddike? det er jo bakterier så
vidt jeg har forstået?
Nu har jeg hældt noget rødvin på den, men ender nok med at aflive den, hvis
ingen vil have den, jeg har heller ikke lyst til at arbejde så meget med
den.
mvh uh