Tak for input
/Dorthe
"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:Xns9BF5C4F41B76Akentoldhoj@oldhoj.dk...
> "TDC Newsgroups" <dorthemus1@hotmail.com> wrote in
> news:49ef3eab$0$56777$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk:
>
>> Vi skal have gæster på fredag og vil bruge noget svinemørbrad.
>
> Jeg har med held ladet mig inspirere af Kaspers farsindbagte
> hjortemørbrad,
> da jeg skulle tilberede et par tynde endestykker af oksemørbrad efter
> resten var udskåret til bøffer:
>
>
http://kortlink.dk/bergholt/6gwm
>
> Jeg brugte intervalstegning til oksemørbraden, men en svinemørbrad ville
> jeg nok langtidsstege ved lav temperatur, f.eks 120-130 grader.
>
> Tilbehøret er måske lidt vel vinteragtigt.
>
> Er det for avanceret kunne man også fylde mørbraderne med tern af æble og
> soltørret tomat, svøbe den med spæde spinatblade og indbage dem i
> butterdej. Dejligt simpelt men alligevel velsmagende og lidt anderledes.
>
> --
> Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.