/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjælp ... dressingen er for salt.
Fra : BK


Dato : 09-04-09 23:09

Jeg har lavet en dressing til pastasalat, bestående af en blanding af
creme-fraiche og Buko naturel flødeost, salt, peber og hakket basilikum.
Men, dressingen smager for salt. Jeg har prøvet at putte lidt sukker i, men
synes ikke det hjælper. Hvad kan jeg gøre?
Udover pasta skal der forårsløg, rød peber, squash og ærter i salaten.
Håber på hjælp.

På forhånd tak.

Hilsen, Birte (tror jeg pakker det hele i køleskabet og venter med at
blande det til i morgen formiddag - og håber der så er kommet hjælp



 
 
Ralph (09-04-2009)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 09-04-09 23:31

"BK" <birte@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:49de7205$0$15880$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Jeg har lavet en dressing til pastasalat, bestående af en blanding af
> creme-fraiche og Buko naturel flødeost, salt, peber og hakket basilikum.
> Men, dressingen smager for salt. Jeg har prøvet at putte lidt sukker i,
> men synes ikke det hjælper. Hvad kan jeg gøre?
> Udover pasta skal der forårsløg, rød peber, squash og ærter i salaten.
> Håber på hjælp.

Dressing SKAL være for salt/sur/bitter/sød husk at du blander mindst 5 gange
så meget IKKE salt/sur/bitter smagende ingredienser i, og hvis det går galt
alligevel, så lidt ekstra cremefraiche, ærter og squash i, det vil helt
sikkert hjælpe.

--
Ralph



jos (10-04-2009)
Kommentar
Fra : jos


Dato : 10-04-09 09:16

BK wrote:
> Jeg har lavet en dressing til pastasalat, bestående af en blanding af
> creme-fraiche og Buko naturel flødeost, salt, peber og hakket
> basilikum. Men, dressingen smager for salt. Jeg har prøvet at putte
> lidt sukker i, men synes ikke det hjælper. Hvad kan jeg gøre?
> Udover pasta skal der forårsløg, rød peber, squash og ærter i salaten.
> Håber på hjælp.
>
hva' mæ' istedet at halvere salttilsætningen?
hvis det ikke er nok, så gentage processen?
- det er måske for enkel+?
finn



Jesper Mehlsen (10-04-2009)
Kommentar
Fra : Jesper Mehlsen


Dato : 10-04-09 14:08

BK skrev:
> Jeg har lavet en dressing til pastasalat, bestående af en blanding af
> creme-fraiche og Buko naturel flødeost, salt, peber og hakket basilikum.
> Men, dressingen smager for salt. Jeg har prøvet at putte lidt sukker i, men
> synes ikke det hjælper. Hvad kan jeg gøre?
> Udover pasta skal der forårsløg, rød peber, squash og ærter i salaten.
> Håber på hjælp.
>
> På forhånd tak.
>
> Hilsen, Birte (tror jeg pakker det hele i køleskabet og venter med at
> blande det til i morgen formiddag - og håber der så er kommet hjælp
>
>
hvis du koger pastaen i usaltet vand så vil det helt sikkert udligne sig
og endda blive for fersk. Men det er et bud på en neutralisering.

Hilsen Jesper

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste