/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Marineret lammeculotte - tilbehør?
Fra : HC


Dato : 07-04-09 20:35

Skal for første gang stå for en påskefrokost. Den kommer til at bestå af
traditionelle retter som noget fisk, æg med fyld, røget mørbrad med røræg,
paté, tarteletter med høns og asparges, OG så har jeg købt nogle marinerede
lammeculotter hos slagteren. Min mand og jeg har aldrig haft lyst til at
spise lam eller andre uldne ting, men nu giver vi det en chance. Iflg.
slagteren skal culotterne stå 40 min. i ovnen ved 180 grader. Men jeg er
totalt på herrens mark mht tilbehør. Håber på nogle forslag? Det skal ikke
være for tungt, da der jo er andre retter - og må ikke tage for lang tid at
lave.
Jeg kan på Google se, at retten som regel serveres med en form for
kartofler. Vil pastasalat være totalt malplaceret? Ja undskyld, hvis nogen
nu hidser sig op Som nævnt, har jeg aldrig spist lammeculotte.

På forhånd tak for idéer fra jer.

Mvh - og god påske til jer alle
Birte



 
 
kim rasmussen (07-04-2009)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 07-04-09 21:33

hej
Server med tzatiki og græske kartofler .
opskrifter her : www.lechef.dk
hilsen Kim


"HC" <heinoFJERN@bkhc.dk> wrote in message
news:49dbaad1$0$15890$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Skal for første gang stå for en påskefrokost. Den kommer til at bestå af
> traditionelle retter som noget fisk, æg med fyld, røget mørbrad med røræg,
> paté, tarteletter med høns og asparges, OG så har jeg købt nogle
> marinerede lammeculotter hos slagteren. Min mand og jeg har aldrig haft
> lyst til at spise lam eller andre uldne ting, men nu giver vi det en
> chance. Iflg. slagteren skal culotterne stå 40 min. i ovnen ved 180
> grader. Men jeg er totalt på herrens mark mht tilbehør. Håber på nogle
> forslag? Det skal ikke være for tungt, da der jo er andre retter - og må
> ikke tage for lang tid at lave.
> Jeg kan på Google se, at retten som regel serveres med en form for
> kartofler. Vil pastasalat være totalt malplaceret? Ja undskyld, hvis nogen
> nu hidser sig op Som nævnt, har jeg aldrig spist lammeculotte.
>
> På forhånd tak for idéer fra jer.
>
> Mvh - og god påske til jer alle
> Birte
>
>



jos (08-04-2009)
Kommentar
Fra : jos


Dato : 08-04-09 00:00

kim rasmussen wrote:
> hej
> Server med tzatiki og græske kartofler .
> opskrifter her : www.lechef.dk
> hilsen Kim
>
>
eller langtidsstegt ~120 g. på en god bund i bradepanden med tern af
jordfrugter:
Persillerod, pastinak, rødbede, jordskokker, gulerødder, kartofler og en
nævefuld hvidløgsfed. Drys med timian, og læg gerne et stykke alufolie over
hvis det bliver for mørkt.

finn



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste