hej
Server med tzatiki og græske kartofler .
opskrifter her :
www.lechef.dk
hilsen Kim
"HC" <heinoFJERN@bkhc.dk> wrote in message
news:49dbaad1$0$15890$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Skal for første gang stå for en påskefrokost. Den kommer til at bestå af
> traditionelle retter som noget fisk, æg med fyld, røget mørbrad med røræg,
> paté, tarteletter med høns og asparges, OG så har jeg købt nogle
> marinerede lammeculotter hos slagteren. Min mand og jeg har aldrig haft
> lyst til at spise lam eller andre uldne ting, men nu giver vi det en
> chance. Iflg. slagteren skal culotterne stå 40 min. i ovnen ved 180
> grader. Men jeg er totalt på herrens mark mht tilbehør. Håber på nogle
> forslag? Det skal ikke være for tungt, da der jo er andre retter - og må
> ikke tage for lang tid at lave.
> Jeg kan på Google se, at retten som regel serveres med en form for
> kartofler. Vil pastasalat være totalt malplaceret? Ja undskyld, hvis nogen
> nu hidser sig op
Som nævnt, har jeg aldrig spist lammeculotte.
>
> På forhånd tak for idéer fra jer.
>
> Mvh - og god påske til jer alle
> Birte
>
>