|
| Hvordan laver jeg en dyrekølle ? Fra : Andreas M. Hansen |
Dato : 07-04-09 20:17 |
|
Hej guruer,
Vi var i dag en tur i Citti i Flensborg, og det var i grunden meningen at
jeg ville købe en lammekølle til påske - men efter hjemkomsten må jeg
erkende, at der i stedet for en lammekølle, er blevet indkøbt en dybfrossen
dyrekølle (rådyr) på 2.9 kg....
Jeg har aldrig selv prøvet at tilberede sådan en fætter - har kun nydt at
spise den et par gange, hvor vi har været på besøg hos jægere - min onkel og
tante kan jeg desværre ikke spørge, da de forlængst er døde og borte.
Altså: Hvad gør jeg med sådan en fætter ? - vil den feks. være en succes i
Weberen ?
mvh
Andreas M. Hansen
| |
Trine Kornum Christi~ (08-04-2009)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 08-04-09 09:36 |
|
"Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> writes:
> Altså: Hvad gør jeg med sådan en fætter ? - vil den feks. være en
> succes i Weberen ?
Nej, den vil formentlig blive for tør. Jeg ville stege den i stegeso i
ovnen ved lav temperatur.
Mvh Trine
--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Andreas M. Hansen (08-04-2009)
| Kommentar Fra : Andreas M. Hansen |
Dato : 08-04-09 15:38 |
|
> Nej, den vil formentlig blive for tør. Jeg ville stege den i stegeso i
> ovnen ved lav temperatur.
>
Hej Trine,
Det var også min oprindelige tanke, men når man googler på "dyrekølle weber"
, så er der altså rigtigt mange begejstrede hits..
mvh
Andreas M. Hansen
| |
Anders Halskov-Jense~ (08-04-2009)
| Kommentar Fra : Anders Halskov-Jense~ |
Dato : 08-04-09 19:08 |
|
"Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:49dcb6c3$0$56782$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Nej, den vil formentlig blive for tør. Jeg ville stege den i stegeso i
>> ovnen ved lav temperatur.
>>
> Hej Trine,
>
> Det var også min oprindelige tanke, men når man googler på "dyrekølle
> weber" , så er der altså rigtigt mange begejstrede hits..
>
> mvh
>
Og det kan du også sagtens. Vildt må også gerne være lyserødt, så gnid den
med hvidløg, rosmarin og citronskal og steg den til en kernetemperatur på
55-58 grader. Den bliver kun tør, hvis den bliver gennemstegt.
Anders
| |
|
|