Aegir <knm@rest.to> writes:
> Skærtorsdag skal jeg lave middag til vores madgruppe. Vi bliver 18
> personer. (11 voksne og 7 børn) jeg har 3 x 1 kg. kalvegrydesteg i
> fryseren og vil godt bruge dem (skåret af tykkam). Jeg vil også godt
> lave indbagt is til dessert. Er der nogen der har et godt forslag til
> hvordan jeg griber det an - især hovedretten. Tilbehør, tilberedning,
> mængder o.s.v. ?????
Umiddelbart tænker jeg nye kartofler, skysovs, dampede grønne bønner
og sukkerglaserede perleløg - skønt og traditionelt. Alternativt kunne
man koge de nye kartofler og så riste dem på panden og servere
bønnesalat med hvidløg og æg til. Og stegene skal så grydesteges, så
man kan få en ordentlig sovs. :)
Alt efter hvor meget folk spiser og hvor store børnene er, så skal du
nok overveje at have lidt mere kød, med mindre du serverer en god
forret.
Mvh Trine
--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg