/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Røget kød
Fra : Cindy


Dato : 04-04-09 13:40



Hvis man haft en hamburgerryg liggende i fryseren, tager den op og har den i
køleskabet 3 dage, er den så stadig tilrådelig at koge og spise?


Cindy


 
 
Tove Krieger (04-04-2009)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 04-04-09 13:51

In news:gr7kfr$9vl$1@newsbin.cybercity.dk,
Cindy <Karfunkel@microsoft.com> typed:
> Hvis man haft en hamburgerryg liggende i fryseren, tager den op og
> har den i køleskabet 3 dage, er den så stadig tilrådelig at koge og
> spise?
>
> Cindy

Det sker der intet som helst ved. Hvis den lugter frisk kan du roligt koge
den. Den skal bare ikke ligge stort længere uden at blive tilberedt.

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Cindy (04-04-2009)
Kommentar
Fra : Cindy


Dato : 04-04-09 14:29



"Tove Krieger" skrev i meddelelsen

> Cindy typed:


>> Hvis man haft en hamburgerryg liggende i fryseren, tager den op og
>> har den i køleskabet 3 dage, er den så stadig tilrådelig at koge og
>> spise?
>>
>> Cindy
>
> Det sker der intet som helst ved. Hvis den lugter frisk kan du roligt koge
> den. Den skal bare ikke ligge stort længere uden at blive >tilberedt.

Tak skal du have Tove. Ja jeg er jo godt klar over at intet er som den gang
de røgede skinker og flæskesider kunne hænge på loftet i flere måneder.
Eller kunne de virkelig det?

Men nu koger jeg den efter at have "snuset" til den.


Hilsen

Cindy


Linde (04-04-2009)
Kommentar
Fra : Linde


Dato : 04-04-09 18:01


"Cindy" <Karfunkel@microsoft.com> skrev i meddelelsen
news:gr7na7$b11$1@newsbin.cybercity.dk...
> Tak skal du have Tove. Ja jeg er jo godt klar over at intet er som den
> gang de røgede skinker og flæskesider kunne hænge på loftet i flere
> måneder. Eller kunne de virkelig det?

Tørret, saltet og røget kød, ja, og det kan det stadig. Det er kombinationen
af de tre ting, der giver en effektiv konservering. Nu er en hamburgerryg
lagesaltet og letrøget, og alt vandet nedsætter holdbarheden betydeligt.
Røgningen har ingen eller meget ringe effekt på holdbarheden, den er kun
foretaget for smagens skyld.

Mvh
Linde


Jens Bruun (04-04-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 04-04-09 14:29

"Cindy" <Karfunkel@microsoft.com> skrev i en meddelelse
news:gr7kfr$9vl$1@newsbin.cybercity.dk

> Hvis man haft en hamburgerryg liggende i fryseren, tager den op og
> har den i køleskabet 3 dage, er den så stadig tilrådelig at koge og
> spise?

Ja, hvis man kan lide optøet hamburgerryg. Den er i hvert fald på ingen måde
sundhedsskadelig. Selv, når den efter en uge eller to i køleskabet begynder
at dufte lidt vel meget, kan den stadig koges og spises uden risiko. Hvem
ved - måske den endda smager bedre til dén tid?

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Cindy (04-04-2009)
Kommentar
Fra : Cindy


Dato : 04-04-09 15:27



"Jens Bruun" skrev i meddelelsen com...
> "Cindy"skrev i en meddelelse

>
>> Hvis man haft en hamburgerryg liggende i fryseren, tager den op og
>> har den i køleskabet 3 dage, er den så stadig tilrådelig at koge og
>> spise?
>
> Ja, hvis man kan lide optøet hamburgerryg. Den er i hvert fald på ingen
> måde sundhedsskadelig. Selv, når den efter en uge eller to i køleskabet
> begynder at dufte lidt vel meget, kan den stadig koges og spises uden
> risiko. Hvem ved - måske den endda smager bedre til dén tid?


Ih det var da dejligt at høre. Og der bliver måske endda nok til at servere
den med grøntsager i dag, og så et par skiver med røræg og purløg i morgen.

Jeg siger mange tak.


Cindy





Mogens (04-04-2009)
Kommentar
Fra : Mogens


Dato : 04-04-09 17:22

Cindy wrote:
>
>
> Hvis man haft en hamburgerryg liggende i fryseren, tager den op og har
> den i køleskabet 3 dage, er den så stadig tilrådelig at koge og spise?
>
>
> Cindy
Det er jo netop måden at gøre det på med enhver form for nedfrosset
større kødstykke. Du vil formodentlig opdage at fætteren selv efter 3
døgn i køleskab meget vel stadig kan være frosset indeni, så det sker
der absolut intet ved (medmindre den var rådden da du smed den i
fryseren self).

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste