/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Varmt tunfiskebrød - hvordan laves det mon~
Fra : Marianne


Dato : 03-04-09 09:48

Hej

Jeg har for et par dage siden fået serveret en ret, jeg kunne tænke mig at
prøve derhjemme. Den var forholdsvis simpel: En skive lyst fuldkornsbrød
dækket af en masse, hvori tun var en væsentlig - men ikke den eneste -
ingrediens. Dette var så bagt sammen i ovnen. Ovenpå var 'pynt' af
karmelliserede rødløg, grillet peberfrugt og en smule rucola. Men det er
tunfiskeblandingen, der volder mig kvaler.

Det var ikke bare tunfisk og æggemasse/hvide, for sådanne madder lavede min
mor i min barndom. Dem husker jeg fint. Tunen var blandet med noget og
konsistensen var lidt a la Coleslaw.

Hvad kan jeg forsøge mig med? Tun og ....? Det skal helst ikke begynde at
løbe, når det varmes op.


mvh
Marianne


 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste