|
| schnitzel Fra : Ralph |
Dato : 29-03-09 18:00 |
|
Hvordan får i paneringen til at sidde fast? Høj/lav varme, tørt/fugtigt kød,
meget/lidt fedtstof, få/mange stykker kød på panden (=statisk/svingende
temperatur), vendes een/flere gange, salt hvornår, vendes i mel før vendes i
æg.
Jeg går i gang om 10 minutter, så svaret er til senere brug - eller er I
kvikke?
--
Ralph
| |
Trine Kornum Christi~ (29-03-2009)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 29-03-09 18:05 |
|
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> writes:
> Hvordan får i paneringen til at sidde fast? Høj/lav varme, tørt/fugtigt kød,
> meget/lidt fedtstof, få/mange stykker kød på panden (=statisk/svingende
> temperatur), vendes een/flere gange, salt hvornår, vendes i mel før vendes i
> æg.
>
> Jeg går i gang om 10 minutter, så svaret er til senere brug - eller er I
> kvikke?
De skal lige duppes med et stykke køkkenrulle og så vendes i pisket
æg. Raspen blandes med salt, peber eller hvad man nu synes - jeg kan
godt lide en anelse tørret løvstikke. Steges ved konstant mellemhøj
temperatur i pedtstof så det dækker pandens overflade og vendes kun en
gang. Muligvis skal der lidt ekstra fedtstof i inden de skal vendes.
Man kan også bruge sennep i stedet for æg, det kan jeg godt lide.
Mvh Trine
--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
jos (29-03-2009)
| Kommentar Fra : jos |
Dato : 29-03-09 20:05 |
|
Trine Kornum Christiansen wrote:
> "Ralph" <rwr@post6.tele.dk> writes:
>
>> Hvordan får i paneringen til at sidde fast? Høj/lav varme,
>> tørt/fugtigt kød, meget/lidt fedtstof, få/mange stykker kød på
>> panden (=statisk/svingende temperatur), vendes een/flere gange, salt
>> hvornår, vendes i mel før vendes i æg.
>>
>> Jeg går i gang om 10 minutter, så svaret er til senere brug - eller
>> er I kvikke?
>
> De skal lige duppes med et stykke køkkenrulle og så vendes i pisket
> æg. Raspen blandes med salt, peber eller hvad man nu synes - jeg kan
> godt lide en anelse tørret løvstikke. Steges ved konstant mellemhøj
> temperatur i pedtstof så det dækker pandens overflade og vendes kun en
> gang. Muligvis skal der lidt ekstra fedtstof i inden de skal vendes.
>
> Man kan også bruge sennep i stedet for æg, det kan jeg godt lide.
Yep!
- og gerne en stærk Dijon!
finn
| |
Ralph (29-03-2009)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 29-03-09 21:41 |
|
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:ud4c05kff.fsf@trinekc.dk...
> De skal lige duppes med et stykke køkkenrulle og så vendes i pisket
> æg.
Tak for ideer - har skiftevis prøvet med mel eller ej, men har altid kommet
mælk i æggemassen, det var nok der det missede, mao. tørt kød, æg+sennep, og
rasp.
> Raspen blandes med salt, peber eller hvad man nu synes - jeg kan
> godt lide en anelse tørret løvstikke.
Jeg kommer ALTID fintrevet parmesan i, uanset om det er schnitzel,
karbonader eller fiskefileter - prøv det.
> Man kan også bruge sennep i stedet for æg, det kan jeg godt lide.
Ja det fandt jeg så af, sennep istedet for mælk pisket i æggemassen, fine
sprøde schnitzler.
Tak for mad
--
Ralph
| |
Trine Kornum Christi~ (30-03-2009)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 30-03-09 08:09 |
|
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> writes:
> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> news:ud4c05kff.fsf@trinekc.dk...
>> De skal lige duppes med et stykke køkkenrulle og så vendes i pisket
>> æg.
>
> Tak for ideer - har skiftevis prøvet med mel eller ej, men har altid kommet
> mælk i æggemassen, det var nok der det missede, mao. tørt kød, æg+sennep, og
> rasp.
Det lyder rigtigt. Mælken gør jo at ægget ikke koagulerer nær så godt
og dermed falder raspen af.
Godt du fik god aftensmad - her i huset er det suppetid, for jeg har
ondt i halsen. Og når jeg laver mad, bestemmer jeg. :) Så
kyllingesuppe med ris, champignon, ingefær, gulerødder og limeblade.
Det smagte godt!
Mvh Trine
--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
|
|