/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
schnitzel
Fra : Ralph


Dato : 29-03-09 18:00

Hvordan får i paneringen til at sidde fast? Høj/lav varme, tørt/fugtigt kød,
meget/lidt fedtstof, få/mange stykker kød på panden (=statisk/svingende
temperatur), vendes een/flere gange, salt hvornår, vendes i mel før vendes i
æg.

Jeg går i gang om 10 minutter, så svaret er til senere brug - eller er I
kvikke?

--
Ralph



 
 
Trine Kornum Christi~ (29-03-2009)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 29-03-09 18:05

"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> writes:

> Hvordan får i paneringen til at sidde fast? Høj/lav varme, tørt/fugtigt kød,
> meget/lidt fedtstof, få/mange stykker kød på panden (=statisk/svingende
> temperatur), vendes een/flere gange, salt hvornår, vendes i mel før vendes i
> æg.
>
> Jeg går i gang om 10 minutter, så svaret er til senere brug - eller er I
> kvikke?

De skal lige duppes med et stykke køkkenrulle og så vendes i pisket
æg. Raspen blandes med salt, peber eller hvad man nu synes - jeg kan
godt lide en anelse tørret løvstikke. Steges ved konstant mellemhøj
temperatur i pedtstof så det dækker pandens overflade og vendes kun en
gang. Muligvis skal der lidt ekstra fedtstof i inden de skal vendes.

Man kan også bruge sennep i stedet for æg, det kan jeg godt lide.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

jos (29-03-2009)
Kommentar
Fra : jos


Dato : 29-03-09 20:05

Trine Kornum Christiansen wrote:
> "Ralph" <rwr@post6.tele.dk> writes:
>
>> Hvordan får i paneringen til at sidde fast? Høj/lav varme,
>> tørt/fugtigt kød, meget/lidt fedtstof, få/mange stykker kød på
>> panden (=statisk/svingende temperatur), vendes een/flere gange, salt
>> hvornår, vendes i mel før vendes i æg.
>>
>> Jeg går i gang om 10 minutter, så svaret er til senere brug - eller
>> er I kvikke?
>
> De skal lige duppes med et stykke køkkenrulle og så vendes i pisket
> æg. Raspen blandes med salt, peber eller hvad man nu synes - jeg kan
> godt lide en anelse tørret løvstikke. Steges ved konstant mellemhøj
> temperatur i pedtstof så det dækker pandens overflade og vendes kun en
> gang. Muligvis skal der lidt ekstra fedtstof i inden de skal vendes.
>
> Man kan også bruge sennep i stedet for æg, det kan jeg godt lide.
Yep!
- og gerne en stærk Dijon!

finn



Ralph (29-03-2009)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 29-03-09 21:41

"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:ud4c05kff.fsf@trinekc.dk...
> De skal lige duppes med et stykke køkkenrulle og så vendes i pisket
> æg.

Tak for ideer - har skiftevis prøvet med mel eller ej, men har altid kommet
mælk i æggemassen, det var nok der det missede, mao. tørt kød, æg+sennep, og
rasp.


> Raspen blandes med salt, peber eller hvad man nu synes - jeg kan
> godt lide en anelse tørret løvstikke.

Jeg kommer ALTID fintrevet parmesan i, uanset om det er schnitzel,
karbonader eller fiskefileter - prøv det.

> Man kan også bruge sennep i stedet for æg, det kan jeg godt lide.

Ja det fandt jeg så af, sennep istedet for mælk pisket i æggemassen, fine
sprøde schnitzler.

Tak for mad

--
Ralph



Trine Kornum Christi~ (30-03-2009)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 30-03-09 08:09

"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> writes:

> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> news:ud4c05kff.fsf@trinekc.dk...
>> De skal lige duppes med et stykke køkkenrulle og så vendes i pisket
>> æg.
>
> Tak for ideer - har skiftevis prøvet med mel eller ej, men har altid kommet
> mælk i æggemassen, det var nok der det missede, mao. tørt kød, æg+sennep, og
> rasp.

Det lyder rigtigt. Mælken gør jo at ægget ikke koagulerer nær så godt
og dermed falder raspen af.

Godt du fik god aftensmad - her i huset er det suppetid, for jeg har
ondt i halsen. Og når jeg laver mad, bestemmer jeg. :) Så
kyllingesuppe med ris, champignon, ingefær, gulerødder og limeblade.
Det smagte godt!

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste