|
| Forslag til forret - Konfirmationsmenu Fra : CC |
Dato : 19-03-09 21:21 |
|
Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have flæskesteg,
kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag. Men nu mangler
vi en forret - Har I et godt forslag ?
| |
Anders Halskov-Jense~ (19-03-2009)
| Kommentar Fra : Anders Halskov-Jense~ |
Dato : 19-03-09 21:30 |
|
"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
Kan du fortælle hvornår på året det foregår?
Anders
| |
CC (19-03-2009)
| Kommentar Fra : CC |
Dato : 19-03-09 22:06 |
|
"Anders Halskov-Jensen" skrev i meddelelsen
>
> Kan du fortælle hvornår på året det foregår?
Sidst i april måned
| |
kjaer (20-03-2009)
| Kommentar Fra : kjaer |
Dato : 20-03-09 19:54 |
|
CC wrote:
> "Anders Halskov-Jensen" skrev i meddelelsen
>>
>> Kan du fortælle hvornår på året det foregår?
>
> Sidst i april måned
Ligesom mig. Jeg blev konfirmeret den 32 april. Præsten sad og regnede det
ud på fingerne og kom frem til, at så må det "hmm...lad mig se- blive d. 32
april". Det er grunden til at jeg kan huske datoen
| |
kim rasmussen (19-03-2009)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 19-03-09 21:40 |
|
"CC" <CC@mail.dk> wrote in message
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
Hej
Lakseroulade på bund af salat.
Hilsen Kim
| |
CC (21-03-2009)
| Kommentar Fra : CC |
Dato : 21-03-09 17:37 |
|
"kim rasmussen" skrev i meddelelsen ...
> Lakseroulade på bund af salat.
>
Har du en opskrift ?
| |
Grethe Hoff (19-03-2009)
| Kommentar Fra : Grethe Hoff |
Dato : 19-03-09 23:19 |
|
"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>
Skalldyrsalat eller Limfjordkaviar i avokado?
--
Grethe
Deilig å være norsk i DK
http://cegredesign.com/
| |
Jens Bruun (21-03-2009)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 21-03-09 18:51 |
|
"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne
> dag. Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
Nope, men jeg har et forslag til desserten: Risalamande med varm
kirsebærsovs.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Edward Jensen (22-03-2009)
| Kommentar Fra : Edward Jensen |
Dato : 22-03-09 02:55 |
|
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote in message
news:mKGdnd6pI9GTtFjUnZ2dnUVZ8uOdnZ2d@giganews.com...
> "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
>
>> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
>> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne
>> dag. Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>
> Nope, men jeg har et forslag til desserten: Risalamande med varm
> kirsebærsovs.
Hah!
| |
Ukendt (21-03-2009)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 21-03-09 19:17 |
|
"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>
Ren retro ... rejesalat....
/karsten
| |
Ukendt (21-03-2009)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 21-03-09 19:17 |
|
"Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse
news:49c52f1a$0$15895$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
>> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
>> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>>
> Ren retro ... rejesalat....
Æh rejecocktail
>
> /karsten
>
>
| |
Sus@nne (21-03-2009)
| Kommentar Fra : Sus@nne |
Dato : 21-03-09 20:01 |
|
Tunmousse med salat, flute og dressing
Pyntet med Citron og Røde Caviar (de sorte smiter af )
eller
Hønsesalat på Ananas ring med flute
Hilsen
Susanne
"Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse
news:49c52f3b$0$15898$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse
> news:49c52f1a$0$15895$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>> "CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
>> news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
>>> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
>>> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>>>
>> Ren retro ... rejesalat....
>
> Æh rejecocktail
>>
>> /karsten
>>
>>
>
>
| |
Kevin Borbye Edelvan~ (21-03-2009)
| Kommentar Fra : Kevin Borbye Edelvan~ |
Dato : 21-03-09 14:30 |
|
On 21 Mar., 20:00, "Sus@nne" <jens...@tdcadsl.dk> wrote:
> Tunmousse med salat, flute og dressing
> Pyntet med Citron og Røde Caviar (de sorte smiter af )
> eller
> Hønsesalat på Ananas ring med flute
Arbejder du for Kokken & Jomfruen?
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
Sus@nne (21-03-2009)
| Kommentar Fra : Sus@nne |
Dato : 21-03-09 21:44 |
|
Hej
Nej det gør jeg ikke...
Hilsen
Susanne
"Kevin Borbye Edelvang" <edelvang@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:e9c1994d-acbd-49f8-8007-1d7dd6d522c8@b16g2000yqb.googlegroups.com...
On 21 Mar., 20:00, "Sus@nne" <jens...@tdcadsl.dk> wrote:
> Tunmousse med salat, flute og dressing
> Pyntet med Citron og Røde Caviar (de sorte smiter af )
> eller
> Hønsesalat på Ananas ring med flute
Arbejder du for Kokken & Jomfruen?
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
Jesper Mehlsen (25-03-2009)
| Kommentar Fra : Jesper Mehlsen |
Dato : 25-03-09 09:03 |
|
CC skrev:
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>
Jeg tænker at hovedretten lyder så tilpas traditionel at det er de "gode
gamle retter" den står på? Eller hvad?
De "gamle" som jeg forstår dem er:
- Tarteletter med høns i asparges
- "Fiskeplatte" - altså pålægsfisk pyntet med rejer og noget kaviar.
- "den-salat-du-har-lyst-til" på ananas/brød/salat
- Lakserulle / fiskerulle
- Tunmousse
- skinke viklet omkring honningmelon
Hvis det var mig som var 13-14 år så ville jeg noget helt andet. Jeg
tænker :
- laksecarpaccio eller sværdfiskecarpaccio
- små pakker af filodej fyldt med torsk ELLER kylling med safran og
grønt (Jamie Oliver opskrift)
- Sushi (det er en forret, så man behøver ikke 12 stykker per mand!)
- Spicy suppe - feks thai-suppe med noget citrongræs, grøn karry,
kokosmælk, skaldyr
Hilsen Jesper
| |
Kasper Bergholt (27-03-2009)
| Kommentar Fra : Kasper Bergholt |
Dato : 27-03-09 21:50 |
|
On Wed, 25 Mar 2009 09:02:49 +0100, Jesper Mehlsen
<jespermehlsenFJERNDETTE@gmail.com> wrote:
>CC skrev:
>> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
>> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
>> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>>
>Jeg tænker at hovedretten lyder så tilpas traditionel at det er de "gode
>gamle retter" den står på? Eller hvad?
>
>De "gamle" som jeg forstår dem er:
>- Tarteletter med høns i asparges
>- "Fiskeplatte" - altså pålægsfisk pyntet med rejer og noget kaviar.
>- "den-salat-du-har-lyst-til" på ananas/brød/salat
>- Lakserulle / fiskerulle
>- Tunmousse
>- skinke viklet omkring honningmelon
>
>Hvis det var mig som var 13-14 år så ville jeg noget helt andet. Jeg
>tænker :
>
>- laksecarpaccio eller sværdfiskecarpaccio
>- små pakker af filodej fyldt med torsk ELLER kylling med safran og
>grønt (Jamie Oliver opskrift)
>- Sushi (det er en forret, så man behøver ikke 12 stykker per mand!)
>- Spicy suppe - feks thai-suppe med noget citrongræs, grøn karry,
>kokosmælk, skaldyr
Enig med Jesper -- overvej noget lidt mindre traditionelt til forret,
medmindre festens kommende midtpunkt udtrykkeligt har givet udtryk for
noget andet.
Ud over Jespers forslag, som jeg synes er rigtigt fine, kan jeg
anbefale:
Stenbiderrogn, blinis på kartoffel & boghvede, økologisk 38% fraiche.
Evt. glace af reduceret beerenauslese og hvid peber.
Grillet jomfruhummer m. den bedst muligt opdrivelige jomfruolveinolie,
brød og lidt citronsaft
Sprøde kammuslinger m. små tern af glaseret gulerod (fx i sød vin &
kalvefond + skalottereduktion) & tynde flager af sprødt rugbrød.
Spæde salater med ristede svamper og nødder rørt med ½ friskost ½
rygeost
Pocherede havtaskekæber m. en anelse hummerbisque
Flødelegeret suppe på agerhøne, hvidvin & fløde,, tern af jordskok,
friteret persille & sprødt tørsaltet bacon.
El. hvad med at køre dobbeltsvin --
Rillette af svin med friteret persille, ristet brød og balsamicoglace
http://www.bergholt.net/svinerillete_friteret_persille_ristet_broed_balsamicoglace.html
El. Svineskank i cava --
http://www.bergholt.net/svineskank_braiseret_i_cava_med_fennikelsalat_peberpiment_og_asparges_kartofler_fra_samsoe.html
Grillet lys fisk med sprødt svøb og citronkartofler:
http://www.bergholt.net/torsk_citron_kartofler_tomat_olivenolie.html
Unghane med trøfler i en lille portion kunne også være godt:
http://www.bergholt.net/unghane_med_troefler_sauce_a_la_bocuse.html
---
Kasper Bergholts
Bergholts opskrifter ( www.bergholt.net)
| |
marlene (25-03-2009)
| Kommentar Fra : marlene |
Dato : 25-03-09 21:37 |
|
"CC" <CC@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:49c2a920$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne dag.
> Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
>
en let tunsalat serveret i udhulet tomat, lagt på salatblad,pyntet med
karse. med et lille kuvertbrød til. meget nemt og hurtigt.
portionsglas m. icebergsalat, kogt kalkun i små tern, asparges, rød grape
(uden hinder), lidt mangotern og karrydressing,
hvad med anrettet tellerkener, med tunmousse formet som et æg,
avocadodressing, og rejedrys.
eller en kold tomatsuppe med brød, som står klar, når gæster sætter sig til
bords, ( har en super opskrift.)
mvh, malene - som elsker at lave let mad til mange gæster
| |
Max (25-03-2009)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 25-03-09 21:43 |
|
Hej CC
> Junior skal konfimeres, og er fast besluttet på, at vi skal have
> flæskesteg, kartofler (brune+hvide), brun sovs og rødkål/surt denne
> dag. Men nu mangler vi en forret - Har I et godt forslag ?
Den ligger lige til højrebenet:
Suppe, steg og is :)
--
Mvh Max
| |
|
|