/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fiskeskaller
Fra : Kurt Hansen


Dato : 06-03-09 19:55

De der buttedejsskaller ... hvad putter man i dem? Jeg har
rødspættefilletter, rejer, krydderier, diverse konserves.

Man koger vel spætterne, eller damper dem i hvidvin, drysser rejer på, men
saucen ...? Melboller/fiskeboller hører vel også til?

Det er jo ikke gourmetmiddag og nogle her vil nok sige "bvard", men pyt

P.S. Tak for mørbradopskrifterne.
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

 
 
Kevin Borbye Edelvan~ (06-03-2009)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 06-03-09 13:05

On 6 Mar., 19:54, Kurt Hansen <k...@fjerndettetowle.dk> wrote:

> De der buttedejsskaller ... hvad putter man i dem?

Nu bevæger du dig fra min oldemors og ind i min farmors køkken. Jeg
har aldrig været nogen stor ynder af min farmors kogekunst, men den
var populær blandt hendes jævnaldrende og kulturelle frænder. Men
nuvel, sovsen er en opbagt sovs på fiskesuppe, dvs. en mel og smør
bages op i forholdet 1:1 og spædes til med varm fiskesuppe, indtil
korrekt konsistens er opnået. Smages oplagt til med fløde,
hvidvinseddike samt salt og peber. De dampede spætter maskeres med
sovsen og garneres med rejer. Min farmor ville sikkert have
foretrukket fiskekonserves, den slags bruger jeg stort set aldrig
(lækre tunfiletter undtaget).

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste