"Kasper Malmberg" <malmberg@gmail.com> skrev i meddelelsen
news:85fdeebc-a29f-4b1c-a3b3-8b3dfad7c994@l16g2000yqo.googlegroups.com...
On 28 Feb., 16:34, Stig Mogensen <stig.mogen...@gmail.com> wrote:
I EPN artiklen kan det godt lyde som om at det er selve brygprocessen
der er hurtigere, men det er det som sådan ikke. Det tager stadig den
tid det tager at brygge basisøllene. Men det er hurtigere at
imødekomme en ekstra forespørgelsen på fx en snebajer, ved at tage et
6% lys basis pilsner bryg og blande det den med et mørkere basisbryg,
lidt lakrids og vand og vupti så har man en tankfuld snebajer dagen
efter. Istedet for at skulle "brygge" en snebajer over 3-4 uger.
Ja, det var også det første, der fangede mit blik...som om, at kvaliteten nu
pludselig blev ofret på kvantitetens alter. Men interessant at man faktisk
kan opretholde en mere ensartet kvalitet ved metoden, det havde jeg ikke
gættet på! Men okay, man burde vide bedre med netaviserne, de lever jo af
klik, så kan der godt spiffes lidt op på overskrifterne. Ærgerligt for Arla,
at mælk er forholdsvis letfordærveligt, ellers ku´ de nok holde skruen i
vandet i koldskålssæsonen ved "late mixing"
Mvh
Linde