/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gambas pil pil
Fra : Lisbet Laursen


Dato : 26-02-09 20:33

Efter en tur til Spanien er jeg blevet meget glad for Gambas (rejer)
pil pil og har et par gange lavet den for 2-4 personer. Men nu har
jeg påtaget mig at lave den som forret til 20 personer og vil lige
høre her om der er andre måder at lave den på. Går det an at lave den
som en større portion, eller skal det helst være portionsanretninger?

--
Med venlig hilsen
Lisbet



 
 
lisbet.ol@gmail.com (26-02-2009)
Kommentar
Fra : lisbet.ol@gmail.com


Dato : 26-02-09 12:47

On 26 Feb., 20:33, "Lisbet Laursen" <lisbet.olnos...@gmail.com> wrote:
> Efter en tur til Spanien er jeg blevet meget glad for Gambas (rejer)
> pil pil og har et par gange lavet den for 2-4 personer. Men nu har
> jeg påtaget mig at lave den som forret til 20 personer og vil lige
> høre her om der er andre måder at lave den på. Går det an at lave den
> som en større portion, eller skal det helst være portionsanretninger?

Jeg glemte at nævne at jeg har brugt denne opskrift:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=20136&GAMBAS%20PIL%20PIL%20(Spanske%20rejer)


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste