/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvid labskovs
Fra : sjp


Dato : 18-02-09 17:13

Jeg ææælsker hvid labskovs og kan da også lave en nogenlunde hæderlig en af
slagsen ved at følge opskriften i Tørsleffs røde kogebog. Men hvordan laver
i Jeres og ikke mindst , hvad kød er det bedste?

Mvh. Stig



 
 
Tove Krieger (18-02-2009)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 18-02-09 20:03

In news:gnhc25$2aaq$1@newsbin.cybercity.dk,
sjp <novalid@hotmail.com> typed:
> Jeg ææælsker hvid labskovs og kan da også lave en nogenlunde hæderlig
> en af slagsen ved at følge opskriften i Tørsleffs røde kogebog. Men
> hvordan laver i Jeres og ikke mindst , hvad kød er det bedste?
>
> Mvh. Stig

Jeg bruger denne opskrift, og koger det også i min trykkoger. Det smager
himmelsk, og for mig er det vigtigt at det er hjemmesyltede rødbeder der
serveres til, desuden kommer jeg altid 10-12 hele peberkorn i når jeg koger
det, og gerne et par laurbærblade mere end det ene i opskriften.

Der er nogle der bruger kalvebov eller svinenakke, men så synes jeg ikke at
man kan kalde det labskovs. Det skal efter min mening absolut være oksekød.

http://www.lorry.dk/Programmer/kromans/1287we.htm

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


sjp (19-02-2009)
Kommentar
Fra : sjp


Dato : 19-02-09 15:08


"Tove Krieger" <missminimiv@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:499c5b56$0$56775>

> Jeg bruger denne opskrift, og koger det også i min trykkoger. Det smager
> himmelsk, og for mig er det vigtigt at det er hjemmesyltede rødbeder der
> serveres til, desuden kommer jeg altid 10-12 hele peberkorn i når jeg
> koger det, og gerne et par laurbærblade mere end det ene i opskriften.
>
> Der er nogle der bruger kalvebov eller svinenakke, men så synes jeg ikke
> at man kan kalde det labskovs. Det skal efter min mening absolut være
> oksekød.
>
> http://www.lorry.dk/Programmer/kromans/1287we.htm
>
> --
> Venlig hilsen Tove
> Beware of people who dislike cats
>

Hej Tove
Tak for svar. Hvilken udskæring er din favorit til labskovsen? Jeg er helt
enig i at her bruger man oksekød, men hvad bliver rigtigt mørt uden at være
tørt, eller alt for fedt ? Tilbehøret er vi også enige om , men jeg
foretrækker dog masser af fintskårent purløg frem for persille.
Jeg har ingen trykkoger så jeg laver det på gammeldags maner.

Mvh. Stig




Tove Krieger (19-02-2009)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 19-02-09 16:54

In news:gnjp4f$4vn$1@newsbin.cybercity.dk,
sjp <novalid@hotmail.com> typed:
>
> Hej Tove
> Tak for svar. Hvilken udskæring er din favorit til labskovsen? Jeg
> er helt enig i at her bruger man oksekød, men hvad bliver rigtigt
> mørt uden at være tørt, eller alt for fedt ? Tilbehøret er vi også
> enige om , men jeg foretrækker dog masser af fintskårent purløg frem
> for persille. Jeg har ingen trykkoger så jeg laver det på gammeldags
> maner.
>
> Mvh. Stig

Jeg foretrækker oksebryst uden ben, men det er sådan set hip som hap. Begge
dele er lige gode. Man kan også bruge oksetykkam Jeg vil da også prøve
fintskåret purløg næste gang jeg laver labskovs. Der er en dejlig smag i
purløg.

Jeg blev faktisk så lækkersulten da jeg så dit indlæg, så der står labskovs
på menuen én af de nærmeste dage.

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste