"Tove Krieger" <missminimiv@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:499c5b56$0$56775>
> Jeg bruger denne opskrift, og koger det også i min trykkoger. Det smager
> himmelsk, og for mig er det vigtigt at det er hjemmesyltede rødbeder der
> serveres til, desuden kommer jeg altid 10-12 hele peberkorn i når jeg
> koger det, og gerne et par laurbærblade mere end det ene i opskriften.
>
> Der er nogle der bruger kalvebov eller svinenakke, men så synes jeg ikke
> at man kan kalde det labskovs. Det skal efter min mening absolut være
> oksekød.
>
>
http://www.lorry.dk/Programmer/kromans/1287we.htm
>
> --
> Venlig hilsen Tove
> Beware of people who dislike cats
>
Hej Tove
Tak for svar. Hvilken udskæring er din favorit til labskovsen? Jeg er helt
enig i at her bruger man oksekød, men hvad bliver rigtigt mørt uden at være
tørt, eller alt for fedt ? Tilbehøret er vi også enige om , men jeg
foretrækker dog masser af fintskårent purløg frem for persille.
Jeg har ingen trykkoger så jeg laver det på gammeldags maner.
Mvh. Stig