Hej
Da grundopskriften er "min"
vil jeg lige påpege at jeg ikke er enig i
dine rettelser. Især synes jeg det er synd at smide alt det vand i suppen.
Derudover kan vi vel blive enige om at der ikke findes éen rigtig måde at
lave gazpacho på, og det må være Ok at prøve sig lidt frem.
Lone
"Casper" <casperdahl2000@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:c8fc1d6e.0107281508.6b4cdee8@posting.google.com...
> Ang. gazpacho
> Lige et par tilføjelser. Jeg ville bruge ca. et kilo tomater til den
> angivne mængde af agurker o.a. Derudover ca. to store skiver brød uden
> skorpe. Der SKAL tilsættes vand (ca. en halv liter). Tomaterne skal
> skoldes og flås og al snasket smides væk. Agurkerne skal skrælles og
> kernepartiet smides væk. Husk på at når der tilsættes olivenolie,
> taler vi ikke om den sædvanlige danske skefuld eller to men om mindst
> to deciliter (2 1/2 er passende) - ellers kan det være lige meget.
> Desuden er det noget lettere at blende EFTER man har tilsat vand og
> olie. Som tilbehør til at smide oven i suppen skal man have fintskåret
> agurk (skrællet og udkernet), tomat (flået og snask fraskåret), løg,
> rød peber, grøn peber og brødcroutoner. Jeg er enig i, at det ikke
> skal koges. Der er til ca. seks tallerkener.
> Mvh. Casper