3140 Abildgaard <FJERNbjorgheim@mail.dk> skrev:
>Hauge wrote:
>> 3140 Abildgaard wrote:
>>> Hvor køber jeg rensede saltede tarme til pølseproduktion?
>>
>> Føtex og Bilka har dem.
>> Afhænger jo af hvad "produktion" er for en størrelse.
>>
>> Mvh Hauge
>
>Hjemmeproduktion
Takker.
>
>--
>><///°> Torben
Hej Torben
De tarme du kan kæbe i supermarkederne er svinetarme som egenr
sig fortrinligt til medister- og grillpølser
Specielt omkring juletid kan du finde dem mange steder.
Jeg plejer at købe stort ind og smide dem i fryseren, så holder
de utrolig lang tid blot man sørger for at de ikke tørrer ud.
Hvis du er efter at lave wienerpølser (lammetarme) eller
spegepølser (oksetarme eller fibertarme) eller hvad du nu kunne
lyste, så var mantra'et for få år siden DAT-SCHAUB i Kødbyen,
København.
Jeg har ikke handlet hos dem i nogle år nu, så jeg ved ikke om
de stadig er på banen.
Ellers kan du som regel få din lokale slagtermester til at tage
mod en bestilling, og hvis han ved at du lægger en del penge i
hans butik er der god chance for at han vil sælge dem til en
ordentlig pris.
Go' fornøjelse, det smager himmelsk