Spagetti har en glat overflade efter kogning og suger betydelig mindre
efter kogning end nudler og er ikke specielt velegnet til at stege
eller riste. Der er til gengæld et hav af nudler varianter, men det
mest kendte i Danmark er ægnudler, men konsistenten er helt anderledes
og smagen ligeså. Ideen med ægnudler at man kan både stege, riste
eller koge det. En speciel egenskab er at nudleren kan suge væde til
sig og giver nudleren et ekstra smagspift.
Mvh
Tom Frank
On 11 Jan., 19:04, "Steen Jakobsen" <in...@post.dk> wrote:
> "jos" <j...@her.dk> skrev i meddelelsennews:496a3226$0$56778$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> > ville lige lave en gang spagetti m. karrysovs, men havde ikke spagetti på
> > lager.
> > Jeg tog så en portion kinesiske nudler, hvilket var udmærket.
>
> > Men jeg kom til at tænke på hvad forskellen egentligt er, udover at
> > spagetti er italiensk og nudlerne kinesiske??
> > - nudlerne er også mere hvide samt lidt tyndere.
>
> Forskellen er vel ret ens.
> Det er ikke alle nudler der er mere hvide og det er heller ikke alle nudler
> der er tynde.
> Man kan f.eks også få nudler der er lige ligesom spagetti.
> Prøv en gang at købe nudler i en asiatisk butik, der kan du få nudler der er
> meget bedre end dem der fås i supermarkederne.
>
> Steen.