/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
irsk stuvning
Fra : battlefields


Dato : 08-01-09 14:32

Hej

Jeg har købt ind til irsk stuvning i aften, men da det er længe siden jeg
sidst har lavet retten måtte jeg lige checke opskriften. Det undrer mig bare
at min gamle kogebog siger, at retten skal koge i 2 timer, mens opskrifterne
på nettet varierer fra 30-40 minutter til 1½ time.
Hvor længe plejer I at koge irsks stuvning?
Hilsen Vibeke



 
 
Steen Jakobsen (08-01-2009)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 08-01-09 15:09


"battlefields" <battlefield@mail1.stofanet.dk> skrev i meddelelsen
news:4965f1f0$0$11579$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
> Hej
>
> Jeg har købt ind til irsk stuvning i aften, men da det er længe siden jeg
> sidst har lavet retten måtte jeg lige checke opskriften. Det undrer mig
> bare
> at min gamle kogebog siger, at retten skal koge i 2 timer, mens
> opskrifterne
> på nettet varierer fra 30-40 minutter til 1½ time.
> Hvor længe plejer I at koge irsks stuvning?

Det skal koge til kødet er mørt. Det kan man ikke sætte tid på.

Steen.


battlefields (08-01-2009)
Kommentar
Fra : battlefields


Dato : 08-01-09 15:13


"Steen Jakobsen" <ingen@post.dk> skrev i en meddelelse
news:49660913$0$15890$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
>
> Det skal koge til kødet er mørt. Det kan man ikke sætte tid på.
>
Hej Steen
ja, det er jeg godt klar over, men i irsk stuvning ligger kødet jo
allernederst, under kål, gulerødder og kartofler (+ evt. porrer) så det er
ikke så let at mærke når det er mørt. Men det kan vel næppe få for meget?
Hilsen Vibeke



Steen Jakobsen (08-01-2009)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 08-01-09 16:06


"battlefields" <battlefield@mail1.stofanet.dk> skrev i meddelelsen
news:496609e1$0$24418$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>
> "Steen Jakobsen" <ingen@post.dk> skrev i en meddelelse
> news:49660913$0$15890$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>>
>>
>> Det skal koge til kødet er mørt. Det kan man ikke sætte tid på.
>>
> Hej Steen
> ja, det er jeg godt klar over, men i irsk stuvning ligger kødet jo
> allernederst, under kål, gulerødder og kartofler (+ evt. porrer) så det er
> ikke så let at mærke når det er mørt. Men det kan vel næppe få for meget?

Hvis du bruger lammekød burde det være nok med 1 1/2 time, sejt oksekød kan
godt tage længere tid.
Man kan vel godt komme til at fiske et stykke kød op og smage når man tror
det er færdigt, jeg ville da aldrig servere en gryderet uden at have smagt
på den.

Steen.


Linde (08-01-2009)
Kommentar
Fra : Linde


Dato : 08-01-09 18:00


"battlefields" <battlefield@mail1.stofanet.dk> skrev i meddelelsen
news:4965f1f0$0$11579$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
> Hej
>
> Jeg har købt ind til irsk stuvning i aften, men da det er længe siden jeg
> sidst har lavet retten måtte jeg lige checke opskriften. Det undrer mig
> bare
> at min gamle kogebog siger, at retten skal koge i 2 timer, mens
> opskrifterne
> på nettet varierer fra 30-40 minutter til 1½ time.
> Hvor længe plejer I at koge irsks stuvning?
> Hilsen Vibeke

Ah, det er flere år siden jeg har fået det! Tak for at minde mig om retten
igen, det skal jeg have i morgen. Og velbekomme selv i aften.

Mvh
Linde


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste