"Kim Jensen" <kim@_NOSPAM_litewerx.dk> skrev i meddelelsen
news:495cb58b$0$15895$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej!
>
> Da tråden om nytårsmenuer i mine øjne bar en del præg af "måske"'er
> "o.lign.", "sikkert" osv. synes jeg det kunne være sjovt at høre om,
> hvad der rent faktisk blev serveret.
Menuen som jeg havde forudsagt i tråden:
>Forret:
>Har nogle krebsehaler i fryseren, som kommer i en creme fraiche
>dressing med noget chipotle, lidt forårsløg og hvad jeg ellers lige
>finder på. Lidt ristet flute dertil.
Resultat:
Jeg har vist ikke fået krebsehaler før, så jeg ved ikke om det er
normalt, men jeg synes ikke de smagte af noget som helst i sig selv -
men det hjalp dog med dressingen - og brødet var godt
Tror dog jeg vælger rejer en anden gang.
>Hovedret:
>Gæsterne køber, og steger, nogle gode bøffer og kommer med en bearnaise
>sovs - vi laver hasselback kartofler og haricot verts i baconsvøb.
Resultat:
Gæsterne havde købt nogle rigtig gode oksemørbradsbøffer - bearnaisen
var fra Jensens og ikke lige den bedste jeg har smagt.
Hasselbackkartoflerne og baconsvøbte bønner var som det skulle være.
>Dessert:
>Jeg laver creme brulee med min nye gasbrænder - og fandt desuden en
>opskrift på en flødechokoladesorbet, som kunne serveres til creme
>brulee, så den er jeg i gang med at lave nu - og så kommer der nok lidt
>friske bær på også.
Resultat:
Creme bruleen blev god - omend jeg var ved at frygte at den slet ikke
ville stivne i ovnen, men den fik 20 minutter ekstra, og så gik det
alligevel.
Chokoladesorbeten var ikke noget stort hit efter mandens mening og kunne
efter min mening også sagtens have været undværet - men så har jeg
prøvet det.
Bærene blev til friske brombær og blåbær, og granatæblekerner - jeg
synes det passede fint til. Og i dag skal vi have resterne vi ikke kunne
spise i går
>Senere skal vi smovse i tre slags tortillachips og drikke
>margerita-sjask, lavet med Finest Call margerita-mix, tequila og
>danskvand - hvis vi kan spise natmad så er der hotdogs med både røde og
>brune pølser, og naboen har selv bagt kransekagekonfekt - og så har vi
>en falske Verdi Spumante til - velbekomme og bøvs! Tror jeg skal på kur
>efter nytår....
Resultat:
Natmaden droppede vi og tager til gengæld pølserne til aftensmad i dag,
sammen med creme brulee resterne - i fællesskab med naboerne - ellers
holdt det andet vist stik.
> Godt nytår til alle!
I lige måde
--
Heidi