/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Andepresse
Fra : Henrik


Dato : 01-01-09 10:55

På Dehillerin i Paris kan man købe en Duck press.
http://www.e-dehillerin.fr/en/the-chefs-tools.php
Er der nogle her, som har erfaring med denne.
Hvordan bruger man den; levende ænder, eller skroget??
Oplys mig.

Venlig hilsen og et godt nytår
Henrik



 
 
jos (01-01-2009)
Kommentar
Fra : jos


Dato : 01-01-09 11:03

Henrik wrote:
> På Dehillerin i Paris kan man købe en Duck press.
> http://www.e-dehillerin.fr/en/the-chefs-tools.php
> Er der nogle her, som har erfaring med denne.
> Hvordan bruger man den; levende ænder, eller skroget??
> Oplys mig.
>
> Venlig hilsen og et godt nytår
> Henrik
kort beskrivelse med billeder:
http://pleasure.dk/gourmet/artikel/128234/

det lød så uhyggeligt, at jeg måtte søge :>)

finn



Inger D. (02-01-2009)
Kommentar
Fra : Inger D.


Dato : 02-01-09 15:44

> På Dehillerin i Paris kan man købe en Duck press.
> http://www.e-dehillerin.fr/en/the-chefs-tools.php
> Er der nogle her, som har erfaring med denne.
> Hvordan bruger man den; levende ænder, eller skroget??

Sådan en havde jeg heller aldrig hørt om, men jeg fandt lidt om den her:
http://www.fantes.com/duck-press.html

Åbenbart er det meningen, at man skal presse saften ud af skroget, så det
kan give smag til sovsen.
Måske lige voldsomt nok i hjemmekøkkenet.

Inger D.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste