|
| Holdbarhed hvidvinseddike Fra : Thomas |
Dato : 31-12-08 15:35 |
|
Hej NG
Jeg har en flaske hvidvinseddike stående som er åbnet. Mindste holdbarhed
var til 02-2006, men det dufter godt og jeg mener også at eddike skulle
kunne holde sig længe, men ville lige høre herinde inde, inden jeg bruger af
den til en dressing, om jeg er helt galt på den ;)
Mvh
Thomas
| |
Linde (31-12-2008)
| Kommentar Fra : Linde |
Dato : 31-12-08 15:50 |
|
"Thomas" <bambanosFJERN@hotmail.com> skrev i meddelelsen
news:495b82fb$0$56787$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej NG
>
>
> Jeg har en flaske hvidvinseddike stående som er åbnet. Mindste
> holdbarhed var til 02-2006, men det dufter godt og jeg mener også at
> eddike skulle kunne holde sig længe, men ville lige høre herinde inde,
> inden jeg bruger af den til en dressing, om jeg er helt galt på den ;)
Brug den, hvis du ikke kan smage tydelig afsmag i en teskefuld, eller der er
tydelig skimmelvækst på overfladen. Acetobakterier er meget hårdføre overfor
udefrakommende bakterier, og der er ingen patogener der vil kunne leve i
syren uden at du kan se deres tilstedeværelse som enten et grumset udseende,
en oliet/slimet overflade eller en harsk, ubehagelig duft.
Mvh
Linde
| |
|
|