/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Holdbarhed hvidvinseddike
Fra : Thomas


Dato : 31-12-08 15:35

Hej NG


Jeg har en flaske hvidvinseddike stående som er åbnet. Mindste holdbarhed
var til 02-2006, men det dufter godt og jeg mener også at eddike skulle
kunne holde sig længe, men ville lige høre herinde inde, inden jeg bruger af
den til en dressing, om jeg er helt galt på den ;)

Mvh

Thomas



 
 
Linde (31-12-2008)
Kommentar
Fra : Linde


Dato : 31-12-08 15:50


"Thomas" <bambanosFJERN@hotmail.com> skrev i meddelelsen
news:495b82fb$0$56787$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej NG
>
>
> Jeg har en flaske hvidvinseddike stående som er åbnet. Mindste
> holdbarhed var til 02-2006, men det dufter godt og jeg mener også at
> eddike skulle kunne holde sig længe, men ville lige høre herinde inde,
> inden jeg bruger af den til en dressing, om jeg er helt galt på den ;)

Brug den, hvis du ikke kan smage tydelig afsmag i en teskefuld, eller der er
tydelig skimmelvækst på overfladen. Acetobakterier er meget hårdføre overfor
udefrakommende bakterier, og der er ingen patogener der vil kunne leve i
syren uden at du kan se deres tilstedeværelse som enten et grumset udseende,
en oliet/slimet overflade eller en harsk, ubehagelig duft.

Mvh
Linde


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste