/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Holde mad varmt nytårsaften?
Fra : Marquard


Dato : 30-12-08 18:30

Hej!

Vi skal til et sammenskudsgilde nytårsaften, hvor de forskellige deltagere
medbringer hver en ret eller snack til om aftenen. Vi har så fået det lod,
at medbringe den 5. ret, hvilket er en hovedret, og vil lave dyrekølle,
hvilket jo tager noget tid. Vores problem er så, hvordan holder vi den varm?
Vi vil jo gerne lave den hjemmefra, men den skal nok først serveres
kl.20:30, og vi kører hjemmefra kl.16:30.

Skal vi:
1 - Lave den færdig og prøve at pakke den ind på en eller anden måde, og
håbe den kan holde sig nogenlunde lun.

2 - Lave den ½-færdig, og så låne ovnen og lave den færdig lidt før den skal
spises.

3 - Lave den færdig, og så varme den igen når den skal spises (er bare bange
for at den så bliver tør..).

Hvordan synes i vi skal gøre..?

--
Mvh - og godt nytår
Jane




 
 
marlene (30-12-2008)
Kommentar
Fra : marlene


Dato : 30-12-08 22:15


"Marquard" <jane@vesterbro24.invalid> skrev i en meddelelse
news:495a5ab3$0$56795$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej!
>
> Vi skal til et sammenskudsgilde nytårsaften, hvor de forskellige deltagere
> medbringer hver en ret eller snack til om aftenen. Vi har så fået det lod,
> at medbringe den 5. ret, hvilket er en hovedret, og vil lave dyrekølle,
> hvilket jo tager noget tid. Vores problem er så, hvordan holder vi den
> varm? Vi vil jo gerne lave den hjemmefra, men den skal nok først serveres
> kl.20:30, og vi kører hjemmefra kl.16:30.
>
> Skal vi:
> 1 - Lave den færdig og prøve at pakke den ind på en eller anden måde, og
> håbe den kan holde sig nogenlunde lun.
>
> 2 - Lave den ½-færdig, og så låne ovnen og lave den færdig lidt før den
> skal spises.
>
> 3 - Lave den færdig, og så varme den igen når den skal spises (er bare
> bange for at den så bliver tør..).
>
> Hvordan synes i vi skal gøre..?
>
> --
> Mvh - og godt nytår
> Jane
>
> synes i skal lave maden færdig og pakke den godt ind i termokasse eller en
> god dyne.
så er i fri for besvær og tiden i køkkenet, hvor andre fester ved bordet.
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste