/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
chokolademousse, cognac og "marcipanchips"
Fra : mig28


Dato : 29-12-08 21:59

Hej
Jeg hørte i Københavs radio for et par dage siden en kvindelig kok komme
med inspiration til nytårsmenuen. Hun nævnte ovenstående cocktail som et
bud på desserten - cognacen skulle fryses, så man kunne hælde den ud
over moussen. Det med marcinpanen fik jeg ikke helt fat i...er der nogen
af jer, der kan suplere med flere detalier fra programmet?
Vh Lise

 
 
Kevin Borbye Edelvan~ (29-12-2008)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 29-12-08 14:55

On 29 Dec., 21:59, mig28 <mi...@sol.dk> wrote:

> Jeg hørte i Københavs radio for et par dage siden en kvindelig kok komme
> med inspiration til nytårsmenuen. Hun nævnte ovenstående cocktail som et
> bud på desserten - cognacen skulle fryses, så man kunne hælde den ud
> over moussen. Det med marcinpanen fik jeg ikke helt fat i...er der nogen
> af jer, der kan suplere med flere detalier fra programmet?

Kender ikke programmet, men marcipanchips lyder nemt nok: Skær en tube
marcipan i papirstyndeskive og bag dem ved 200 grader, i 5 minutters
tid, til de er brune. Efter nedkøling er de sprøde som chips. Har selv
brugt det til noget engang, men har glemt sammenhængen.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste