/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
glasering af skinke eller hamburgerryg
Fra : Kirsten Marker


Dato : 28-12-08 14:31

Hvordan får i glaseringen ( består af sukker af en eller anden art og
sennep )til at sidde fast på henholdsvis kogt røget skinke eller
hamburgerryg under grillningen så skinke og hamburgerryg bliver helt
karameliseret?

mvh/kirsten



 
 
Henriette Døssing (28-12-2008)
Kommentar
Fra : Henriette Døssing


Dato : 28-12-08 15:30

Kirsten Marker skrev:
> Hvordan får i glaseringen ( består af sukker af en eller anden art og
> sennep )til at sidde fast på henholdsvis kogt røget skinke eller
> hamburgerryg under grillningen så skinke og hamburgerryg bliver helt
> karameliseret?

Jeg ridser skinken i "rudemønster" og gnider farin/sennep-blandingen
godt ned i "ridserne". Der er altid noget, der ryger af, men det meste
bliver siddende på den måde.

Henriette Døssing

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste