/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Leverpostejsbagning
Fra : Ralph


Dato : 26-12-08 00:31

Hvorfor bruger man vandbad ved leverpostejsbagning?

Til orientering gør jeg ikke.

--
Ralph



 
 
Morten (26-12-2008)
Kommentar
Fra : Morten


Dato : 26-12-08 02:06


"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i meddelelsen
news:4954179c$0$90271$14726298@news.sunsite.dk...
> Hvorfor bruger man vandbad ved leverpostejsbagning?
>
> Til orientering gør jeg ikke.
>
Er det ikke for at undgå at de bliver bagt for "hårdt"?

Mvh
Morten


Kent Oldhøj (26-12-2008)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 26-12-08 21:29

"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote in news:4954179c$0$90271$14726298
@news.sunsite.dk:

> Hvorfor bruger man vandbad ved leverpostejsbagning?

Man bruger vandbad for at forhindre den direkte hårde varme fra ovnen og
for at tilføre luften i ovnen ekstra fugtighed.

Med (lever) postej er det ikke altid nødvendigt, men der er dog risiko for
skorpedannelse på bund og sider af postejen.

> Til orientering gør jeg ikke.

Har aldrig prøvet. Gør du noget specielt?

--
Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.

Ralph (27-12-2008)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 27-12-08 00:27

"Kent Oldhøj" <oldhoj@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:Xns9B80DA80FC679kentoldhoj@oldhoj.dk...
> Har aldrig prøvet. Gør du noget specielt?

Næh, alm engangsaluforme, 180 grader 45 min. optøet, een time frosset.

--
Ralph



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste