Marianne wrote:
> Hej
>
> Jeg har i år valgt at lave en del af julemaden efter Oscar Umahro
> Cadogan's opskrifter.
>
> Heri indgår kokosmælk til en slags ris a l'amande (hvor ris er
> skiftet ud med byg (hvilket jeg nu ikke gør)). Kokosmælken skal laves
> af kokosmel + vand.
>
> Den måde at fremstille kokosmælk husker jeg fint fra mine første
> forsøg udi madlavningskunsten tilbage i '70'erne (!), men siden er
> kokosmælk på dåse jo kommet frem. Er 'kokosmælk' lavet på mel +
> kogende vand det samme som kokosmælk på dåse?
>
> mvh
> Marianne
Til madlavning tror jeg det er hipsomhap!
jeg har i hverttilfælde set adskillige indonesere lave kokosmælk på den
måde.
- men om det skyldes at det er ligesågodt eller at en dåse "skulle købes"
kan jeg selvfølgeligt ikke vide
finn