|
| masala Fra : jos |
Dato : 20-12-08 16:14 |
|
fik lige en æske med lidt forskelligt i glas. Heraf et glas Masala.
Tilsyneladende indisk, brunligt i farven, som mørk karry, og lidt grumset,
som fintmalet kaffe, i strukturen.
Et strøg på en ostemad smager rimeligt, kraftig krydret med chilli
eftersmag, men jeg tror mere det er beregnet til madlavning.
Hvad bruger man stadset til? -
finn
| |
Klaus Alexander Seis~ (20-12-2008)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 20-12-08 16:28 |
| | |
Kent Oldhøj (20-12-2008)
| Kommentar Fra : Kent Oldhøj |
Dato : 20-12-08 16:28 |
|
"jos" <jos@her.dk> wrote in
news:494d0bc3$0$56771$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk:
> Hvad bruger man stadset til? -
Indisk blandingskrydderi, lidt som karry. Hver egn sin masala.
Søg på garam masala, og et hav af opskrifter vil dukke op. Rogan josh vil
sikkert være en af dem. En traditionel indisk ret, hvor man steger (lamme)
kød hårdt i ghee (klaret smør) og krydderier i kort tid og lader det simre
mørt i en sauce.
Du kan fint prøve at erstatte karry med garam masala i dine egne
opskrifter.
--
Linux is like a Teepee: No Gates, no Windows, Apache inside.
| |
jos (20-12-2008)
| Kommentar Fra : jos |
Dato : 20-12-08 18:01 |
|
Tak til jer begge.
Hældte lige en skefuld i en gang gullash lavet på hestekød!
smager fortræffeligt.
finn
| |
Charlotte P. Korsør (23-12-2008)
| Kommentar Fra : Charlotte P. Korsør |
Dato : 23-12-08 15:36 |
|
Hej
I mine indiske kogebøger står der ofte at gram masala skal tilsættes
tilsidst i retten. Ved ikke om det ellers "damper" af?
glædelig jul
Charlotte
"jos" <jos@her.dk> skrev i en meddelelse
news:494d24e3$0$56776$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> Tak til jer begge.
> Hældte lige en skefuld i en gang gullash lavet på hestekød!
>
> smager fortræffeligt.
>
> finn
>
| |
|
|