Tue Backhausen <backhausen@worldonline.dk> wrote:
> Hej!
>
> Jeg søger oplysninger om, hvor i Danmark man kan købe Barilla pasta,
> da jeg mener dette er en suveræn tørpasta.
>
> Er der nogen der har kendskab til kæder/enkeltbutikker der fører dette
> mærke, ville jeg værdsætte informationer herom.
>
> Har selv ledt rimeligt intensivt i Odense, bl.a. i mange
> supermarkedkæder, specialforretninger, etc., men uden held
>
> Tue Backhausen.
Hej Tue
Supermarco i København SV har det. De sender sikkert gerne til dig. Hvis
du sender en mail til Fru Netto, så får du svar på hvornår Netto igen
kører Barilla pasta.
Alternativt kan jeg anbefale De Cecco fra Irma, som også er en
fremragende tør pasta. Generelt skal du kigge efter om pastaen er ru -
for så er den god. Grunden til at den skal være ru, er at så klæber
saucen til pastaen. Mange fine tørpastaer er lavet i kobberforme.
Tørpasta er langt bedre end frisklavet pasta, da du kan koge den al
dente - det kan man slet ikke med frisk pasta.
Du skal aldrig koge pastaen i det antal minutter, der står på pakken -
du skal teste dig frem. Smag på pastaen når den tid der står på pakken
nærmer sig. Når den er al dente - dvs. 99% gennemkogt, så er den klar.
Serveres rygende varm - husk at når man skal have pasta, så venter
gæsterne på at den er klar og ikke omvendt.
Pasta koges sådan: stor gryde, masser af kold frisk vand, salt i når det
koger, koges for fuld knald - ikke noget med at simre. Når det er færdig
så hældes det i et dørslag og serveres straks - ikke noget med at skylle
med kold vand.
Velbekomme.......
--
Cordiali saluti Jesper
"Ingen er både ærlig og fjendeløs" - Carl Erik Soya
mailto:jesper@gylling.net
http://www.gylling.net/