/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Att: Kevin Borbye Edelvang ang. vildsvin
Fra :
Inger D.
Dato :
20-10-08 16:55
Hej Kevin
Du skrev en gang om en opskrift på en italiensk... sur/sød måde at tilberede
en vildsvinekølle.
Vil du stadig af med opskriften?
Mvh. Inger D.
edelvang@gmail.com (
20-10-2008
)
Kommentar
Fra :
edelvang@gmail.com
Dato :
20-10-08 11:44
On 20 Okt., 17:54, "Inger D." <bla...@no.no> wrote:
> Du skrev en gang om en opskrift på en italiensk... sur/sød måde at tilberede
> en vildsvinekølle.
> Vil du stadig af med opskriften?
Sikke man glemmer! Jeg må rent indrømme, at min oprindelige opskrift
lykkedes det mig ikke at finde. Skal se, om jeg får tid til at få
lavet en rekonstruktion en af dagene.
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
Inger D. (
21-10-2008
)
Kommentar
Fra :
Inger D.
Dato :
21-10-08 08:24
> Du skrev en gang om en opskrift på en italiensk... sur/sød måde at
> tilberede
> en vildsvinekølle.
> Vil du stadig af med opskriften?
Sikke man glemmer! Jeg må rent indrømme, at min oprindelige opskrift
lykkedes det mig ikke at finde. Skal se, om jeg får tid til at få
lavet en rekonstruktion en af dagene.
Det glæder jeg mig til. Jeg skal først lave køllen den d. 29.oktober, så der
er lidt tid at løbe på.
Inger D.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.