/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Atamon eller ej i æblegelé?
Fra : BK


Dato : 28-09-08 22:26

Hej!

Jeg skal i gang med at lave æblegelé.
Iflg. Den Grønne Syltebog (fra sidste årtusinde , skal der 1 tsk. Atamon
i for hver liter saft. Jeg overvejer, om jeg skal undlade at bruge Atamon -
for at undgå "det kunstige".
Min gelé opbevares i skuffer i vores garage. Der er skiftende temperaturer.
Om sommeren kan der blive ret varmt.

Har nogen af jer erfaring med, om gelé uden Atamon kan holde sig, helst i
godt 1 års tid, uden at mugne?

Tak for evt. svar.

Hilsen, Birte.




 
 
Ralph (28-09-2008)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 28-09-08 22:47

"BK" <birte@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:48dff652$0$56794$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Har nogen af jer erfaring med, om gelé uden Atamon kan holde sig, helst i
> godt 1 års tid, uden at mugne?

Næh, men et godt gæt ville være at det mugner, det eneste syltede jeg laver
uden atamon er chilipasta, men hvis du vil prøve, så lav en dobbeltportion
og kom atamon i den ene halvdel, så gør det jo ikke så meget at du skal
smide resten ud.

--
Ralph



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste