/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration -- selleriburger med kantarell~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 21-09-08 16:16

Kære gruppe!

Mange er vist stødt på selleriburgeren uden at bryde sig særligt om
den. Jeg prøvede en fortolkning i forgårs. Skiver af selleri
confiteret i andefedt sammen med lidt timiankviste, salt og
groftkværnet sort peber.

Den confiterede selleri blev lagt i lag med en god mos på kartofler,
persillerod og kondesenret fløde samt sprøde kantareller -- stegt i
oksefedt og smør.

Gæsterne var meget glade for tilbehøret, som måske nok ikke er det
mest fedtfattige, men hva'.

Osso buco kogt på Crozes-Hermitage (købte nogle økonomikasser på et
tidspunkt i Føtex, hvor der var 5 x Crozes og 1 x Hermitage (fra Cave
de Tain). Crozes fra Chave i glassene til. Dejlig efterårsmad.


Opkskrift på selleriburgere, bagt choucroute & osso buco her:

http://www.bergholt.net/osso_boco_selleriburger_med_kantareller_og_mos_choucroute.html


----
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)


 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste