Mon, 23 Jul 2001 12:01:08 +0200, skrev "Kurt Lund" <kl@fabel.dk> :
>Så hvis nogle af jer madguruer har ideer til lidt anderledes
>tilbehør må I meget gerne dele dem med mig.
Grillede squash - (ikke for store) squash flækkede på langs, pensles
med olie, drysses evt. med en smule timian el. rosmarin og grilles ca.
5 min. på hver side.
Grønsagsspid med hvad man nu har - f.eks. hele champignons, alm. løg
eller rødløg både, squah i ca. 2 cam tykke skiver, peberfrugter (røde
- gule -grønne) i firkanter ca. 2 x 2 cm sættes på spid og grilles -
tiden afhænger lidt af hvad der er på spiddene.
I stedet for at pensle med olie (bliver let noget snaskværk at stå
med), så har jeg nu fået en "Anne-Larsen-Olie-Spray", som er genial
til grillbrug !!
Har du forøvrigt prøvet at smide en frisk timian- eller rosmarinkvist
ned i grilkullene, før du griller bøfferne ?? Det giver en dejlig
aromatisk røg.
--
Gitte Sørensen gitte@superbruger.dk
Besøg min hjemmeside med galleri (tegning & akvarel), fotos,
rejser og madopskrifter
http://home.worldonline.dk/~cgsorens