/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Re: Gastrik - det franske køkkens
Fra :
Frank Løkkegaard
Dato :
01-09-08 07:38
Kasper Bergholt <mxnxgx@tiscali.dk> on mandag 1. september 2008 at 7:32
+0100 wrote:
>
>Jeg har længe savnet en god gennemgange af de klassiske saucer og
>deres delkomponenter på dansk. Men det er måske bare at genlæse
>Escoffier.
En del kan du faktisk finde i Kokkebogen.
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
Kasper Bergholt (
04-09-2008
)
Kommentar
Fra :
Kasper Bergholt
Dato :
04-09-08 08:49
On Mon, 01 Sep 2008 08:38:23 +0200, "Frank Løkkegaard"
<fl@net.dialog.dk> wrote:
>Kasper Bergholt <mxnxgx@tiscali.dk> on mandag 1. september 2008 at 7:32
>+0100 wrote:
>>
>>Jeg har længe savnet en god gennemgange af de klassiske saucer og
>>deres delkomponenter på dansk. Men det er måske bare at genlæse
>>Escoffier.
>
>En del kan du faktisk finde i Kokkebogen.
Det er rigtigt. Tak for at huske mig på det.
---
Kasper
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.