/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Augustæbler
Fra : Margrete Johansen


Dato : 10-08-08 18:13

Naboen har et træ der bugner med augustæbler. Han bruger dem ikke selv og
jeg kan plukke alle de æbler jeg kan bruge.
Nu kommer spørgsmålet:
Kan jeg fryse ned? Enten som most - mos eller....?
Gode idéer modtages med tak.
Margrete/ www.smagsuniverset.dk



 
 
Trine Kornum Christi~ (10-08-2008)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 10-08-08 18:40

"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> writes:

> Naboen har et træ der bugner med augustæbler. Han bruger dem ikke selv og
> jeg kan plukke alle de æbler jeg kan bruge.
> Nu kommer spørgsmålet:
> Kan jeg fryse ned? Enten som most - mos eller....?

Jeg har en gryde med æblemos stående på komfuret lige nu. Det bliver
frosset ned i små portioner, så er der til datteren hele vinteren.
Lige til at tage op. Når det så bliver taget op bliver det smagt til
med timian, rosmarin eller kanel, alt efter hvad der skal serveres
til.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Margrete Johansen (10-08-2008)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 10-08-08 18:43

>
> Jeg har en gryde med æblemos stående på komfuret lige nu. Det bliver
> frosset ned i små portioner, så er der til datteren hele vinteren.
> Lige til at tage op. Når det så bliver taget op bliver det smagt til
> med timian, rosmarin eller kanel, alt efter hvad der skal serveres
> til.

Søder du det? Før eller efter kogning?
Margrete/ www.smagsuniverset.dk



Trine Kornum Christi~ (10-08-2008)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 10-08-08 19:33

"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> writes:

>>
>> Jeg har en gryde med æblemos stående på komfuret lige nu. Det bliver
>> frosset ned i små portioner, så er der til datteren hele vinteren.
>> Lige til at tage op. Når det så bliver taget op bliver det smagt til
>> med timian, rosmarin eller kanel, alt efter hvad der skal serveres
>> til.
>
> Søder du det? Før eller efter kogning?

Jeg lader det koge færdigt og smager så hvor meget sukker det har brug
for. Denne gang var det vel ca. 1 dl sukker til 3 liter grød. Og så
fryser jeg det i plastikkrus.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Margrete Johansen (10-08-2008)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 10-08-08 19:47

> Jeg lader det koge færdigt og smager så hvor meget sukker det har brug
> for. Denne gang var det vel ca. 1 dl sukker til 3 liter grød. Og så
> fryser jeg det i plastikkrus.
>
> Mvh Trine

Tak. Nogen herinde der véd om man kan fryse den friskpressede most? Eller
hvordan man laver den til cider?

Margrete/ www.smagsuniverset.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177500
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408509
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste